Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Hoe maak je Zartan, Zandar en Zarana open voor reparatie?

Het gebeurt niet zelden dat de o-ring van een G.I. Joe actiefiguur versleten en of zelfs geheel geknapt is. Op het forum staat een video hoe je dat zelf makkelijk kunt repareren. Maar er zijn ook figuren waar deze methode niet op toe te passen is. Zartan, Zandar en Zarana zijn van die figuren. It runs in the family zullen we maar zeggen.

Lees meer »

6 inch G.I. Joe in de winkels, maar niet in Nederland en België...

The Full Force podcast deelde een foto van een display in een Amerikaanse winkel, met hierin de 6 inch Classified series van G.I. Joe. Dat is goed nieuws, voor de Amerikanen, maar voor de Nederlanders en Belgen is het voorlopig nog geen feest. Vandaag kreeg ik van Hasbro antwoord op mijn vraag over de toekomst van G.I. Joe in de Benelux in het licht van de komende Snake Eyes film:

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!