G.I. Joe Art - Jon Bolerjack

Gepubliceerd op 13 april 2021 om 07:00

Eenvoud siert de kunst, en dat wordt hier bewezen. Een erg toffe Cobra Commander met logo van Jon Bolerjack! 👌🏽❤

Het is niet zo dat hij bergen aan G.I. Joe illustraties heeft gemaakt, maar ik wilde deze jullie niet onthouden. Zijn overige werk is ook zeker de moeite waard om even je aandacht aan te schenken. Of het nu volledige pin ups in kleur zijn van Marvels Avengers of Star Wars of de penicils van comics, het is smullen op zijn pagina.

Daarnaast heeft hij nog wel een andere G.I. Joe afbeelding op zijn DeviantArt pagina staan, maar dat is een work in progess, maar wel met een alleraardigst verhaal.

"A friend of mine is a big G.I. Joe fan and is close friends with the owner of Devils Due so when they had the license they put him in an issue of GI Joe and he asked me to ink them because they were shot over pencils. Of course, this was years ago and Im finally getting to it in my free time. Thought id throw this up here since i was working on this tonight."

😎

 

Oké, oké, dit mag dan geen G.I. Joe zijn, maar het had het zomaar wel kunnen zijn. En gezien dit artikel niet overspoeld is met afbeeldingen, kan er best een toffe militaire afbeelding aan worden toegevoegd... 😁

Tony Harris War Heroes.

Yo Joe!!! 👊🏽

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.