Word gratis lid en ontvang onze mailings, win mooie prijzen en ontmoet andere fans!


Mailing Hoofdkwartier 18 juni 2021

Beste Joe-rekruten,Het zat al lang in de pijplijn, maar nu gaat het er toch echt van komen: op zondag 27 juni wordt het verjaardagsfeestje van onze beheerder Rob Arts gecombineerd met een mini-clubdag!

Lees meer »

Mailing Hoofdkwartier 18 maart 2021

Beste Joe-rekruten,Het is alweer even geleden sinds het G.I. Joe hoofdkwartier van zich liet horen. We hebben flink moeten aanpoten om Cobra de laatste maanden te bevechten, maar we hebben weer een nieuw bericht dat natuurlijk met de grootst mogelijke geheimhouding gelezen mag worden.

Lees meer »

Onderstaande interviews met verzamelaars geven een mooi inkijkje in het leven van mensen die nog steeds een grote passie hebben voor actiefiguren. Wil jij ook deelnemen aan een interview? Stuur ons dan gerust een reactie!

'Knowing is half the battle!'

Al sinds de vroege jaren 2000 is Rob Arts een inspiratiebron voor GIJoe.nl. Met de start van de nieuwe website is dat alleen maar sterker geworden. De man achter het magazine is zeker geen onbekende in G.I. Joe land, maar dit interview beantwoordt vragen die ons een nog beter beeld geven van een gepassioneerde fan die, zoals het ernaar uit ziet, altijd een fan zal blijven.

Lees meer »

Speciaal voor de leden van de fanclub zijn deze icoontjes gemaakt om vrij om te gebruiken op het forum!


Voeg je bij tientallen andere G.I. Joe fans uit België en Nederland en word lid van de Fanclub! Het lidmaatschap is volledig gratis! We doen onze uiterste best om in de buurt te komen van het club-gevoel dat de oorspronkelijke Belgische en Nederlandse clubs uitstraalden!

Alle door jou ingevulde persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor onze administratie, en worden niet met anderen gedeeld.