Mailing Hoofdkwartier 25 september 2023

Gepubliceerd op 28 september 2023 om 17:02

Beste rekruten,

Het heeft even geduurd, maar hier is weer een mailing van het G.I. Joe Hoofdkwartier. Een mailing met een duidelijke oproep.

De afgelopen decennia heeft gijoe.nl veel te danken aan tientallen verzamelaars die hun dossiers, kaarten, blauwdrukken en posters hebben gescand of gefotografeerd en bijgedragen aan de website. Zonder die helden waren we nergens!

Helaas ontbreken er nogal wat items, en om dat allemaal inzichtelijk te maken hebben we nu een pagina online staan waar alle ontbrekende items op een rij staan, gesorteerd op jaargang.

Bezit jij een of meerdere van die ontbrekende items en wil je die met ons en de hele wereld delen? Dan houden wij ons warm aanbevolen. Elke bijdrager wordt in de eregalerij vermeld en op elke speelgoedpagina waar jouw scans of foto's zijn toegevoegd wordt je vermeld als bijdrager.

Scanmateriaal heeft, eerlijk gezegd, wel onze voorkeur. Lukt dat niet, dan slaan we een mooie foto natuurlijk ook niet af. Op de onderstaande pagina staat alles wat je moet weten over wat ontbreekt en hoe je kunt bijdragen. Hartelijk dank alvast, jullie zijn met recht Internationale Helden!

De pagina met gezochte items

Tot de volgende mailing,

Yo Joe,

Namens Kei,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.