De Sunbow G.I. Joe tekenfilmseries waren de basis voor DVD en VHS uitgaven voor de Nederlandstalige markt. De videobanden van GoodView van begin jaren '90 werden nagesynchroniseerd terwijl de DVD's van Bridge Kids voorzien werden van Nederlandse ondertiteling. Eén officiële VHS was als bestelactie verkrijgbaar onder de titel 'De neergestorte satelliet'.

De begintune op deze zes VHS uitgaven van GoodView wordt ingesproken door Arnold Gelderman, de stem van Serpentor wordt verzorgd door Hero Muller. De banden maken geen melding van de stemacteurs. Onderstaande audiobestanden van de Nederlandstalige nasynchronisering zijn afkomstig van de VHS banden, met dank aan Rob Arts.

Geen schijn van kans

Geen schijn van kans is de nagesynchroniseerde versie van Not a Ghost of a Chance, uitgebracht in 1991 met productcode 1761.144.

Het grote gevaar

Het grote gevaar is de nagesynchroniseerde versie van The Most Dangerous Thing in the World, uitgebracht in 1991 met productcode 1761.213.

In de nabijheid van de vijand

In de nabijheid van de vijand is de nagesynchroniseerde versie van In the Presence of Mine Enemies, uitgebracht in 1991 met productcode 1761.082.

Als ratten in de val

Als ratten in de val is de nagesynchroniseerde versie van Into Your Tent I will Silently Creep, uitgebracht in 1991 met productcode 1761.083.

Dromen zijn bedrog

Dromen zijn bedrog is de nagesynchroniseerde versie van Nightmare Assault, uitgebracht in 1991 met productcode 1761.113.

Vloek der voorvaderen

Vloek der voorvaderen is de nagesynchroniseerde versie van Sins of Our Fathers, uitgebracht in 1991 met productcode 1761.114.


Van 2003 tot 2004 werd een selectie uit beide Sunbow seizoenen uitgebracht op DVD door Bridge Kids. Alle afleveringen waren Nederlands ondertiteld. In samenspraak met GIJoe.nl werd uiteindelijk ook de Special Mission uitgebracht die acht afleveringen telt.


De animatiefilm G.I. Joe The Movie wordt op deze DVD, waarvan de uitgever niet bekend is, voorzien van Nederlandse ondertiteling.


De VHS band van de Nederlands ondertitelde Sunbow aflevering 'De neergestorte satelliet' ('Satellite Down') was deel van een combi-bestelactie die werd aangekondigd op de eerste poster van het jaar 1988. Deze actie omvatte ook de Flight Pod en een uit te kiezen actiefiguur. Deze videoband was ook zelfstandig te bestellen, zoals aangekondigd op de folder Nieuwe Collectie 1988.

De hoes en sticker van de VHS 'De neergestorte satelliet' zijn bijgedragen door Robby Willems.