Mailing Hoofdkwartier 7 februari 2023

Gepubliceerd op 13 februari 2023 om 15:25

Beste rekruten,

Deze mailing brengt weer nieuws uit G.I. Joe land.

Voor we dat doen, wil ik eerst stilstaan bij het overlijden van de moeder van onze gewaardeerde medewebmaster van GIJoe.nl, Rob Arts. Komende vrijdag zal de uitvaart plaatsvinden en voor Rob zijn dit ontegenzeggelijk moeilijke tijden. Ik wens hem heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Op de website wordt binnenkort uitgebreid werk gemaakt van Action Force. Op dit moment tonen we een allesomvattende selectie, maar het plan is om net als bij de G.I. Joe speelgoedjaargangen voor elk actiefiguur of voertuig uit de Action Force reeks een pagina aan te maken met relevante informatie.

Dit brengt ons op een vraag: hebben jullie nog papierwerk, dossiers, verpakkingen of andere dingen van Action Force, en zouden jullie die middels een scan of een foto met ons willen delen? Op die manier bouwen we samen verder aan Action Force, toch een belangrijke voorloper van G.I. Joe, ook in België en Nederland. Jullie bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

De komende weken komt er ook een update aan het archief met Classified Series en de Retro Line van Walmart. Daarna gaan we verder met de Amerikaanse G.I. Joe jaargang 3 en verder.


Dit was het weer voor nu.

Take care, en YoJoe,

Namens Kei,

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.