Mailing Hoofdkwartier 14 november 2022

Gepubliceerd op 25 november 2022 om 19:45

Beste rekruten,

Net als vorig jaar vindt op het forum van GIJoe.nl de Kerstactie Secret Santa plaats. Ook dit jaar wordt deze actie georganiseerd door Tim 121RVC!

Hoe gaat het ook alweer in zijn werk?

Je stuurt een cadeau-pakketje naar een ander forumlid, die op zijn of haar beurt weer een pakketje aan een ander stuurt, zodat alle aan de actie deelnemende forumleden van iemand een pakketje ontvangen. Vergelijkbaar dus met Sinterklaas-surprises in Nederland, maar het is niet nodig om te gaan knutselen of een gedicht te maken. Secret Santa is in dat opzicht een Kerstactie, overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar 'onthullingen' op Kerstochtend een mooi moment zijn.

Hoe kun je je opgeven?

Het is mogelijk om je tot en met zondag 29 november bij Tim op te geven. Dat doe je door hem op het forum een PM (privébericht) te sturen waarin je je naam en postadres opgeeft. Daarna zal de echtgenote van Tim een verdeling maken wie voor wie een cadeau-pakketje moet maken, en op dat moment krijg je ook de naam en het adres van de persoon aan wie jij een pakketje mag sturen.

Vervolgens is het jouw taak om een geschikt presentje te regelen voor de persoon aan wie jij gekoppeld bent, zodat deze bij het openen van zijn of haar pakketje op Kerstochtend weer net zo blij is als eind jaren '80 toen hij als kind een Bliksemschicht, C.R.U.K., Stavast, Rolling Thunder of Tomahawk kreeg... Of dat hij/zij tenminste een lach op het gezicht krijgt, omdat iemand de moeite heeft genomen om iets leuks/grappigs te regelen!

Het doel is om de cadeau-pakketjes ruim vóór Kerstmis te verzenden zodat ze op tijd aankomen. Het advies is om ze uiterlijk 17 december te versturen.

Wat moet je doen:

Stap 1:
Maak een wensenlijstje. Dit kan van alles gerelateerd aan speelgoed/G.I. Joe zijn. Post dat in deze topic op het forum.

Stap 2:
Mail je naam en postadres via een PM (privébericht) op het forum aan Tim 121RVC.

Stap 3:
Wacht even af - je krijgt van Tim uiteindelijk een PM terug met de naam en het adres van de persoon voor wie jij een pakketje maakt. Het voornemen is om alle deelnemers aan Secret Santa te hebben teruggemaild op uiterlijk 1 december.

Stap 4:
Ga wat kopen/regelen van het wensenlijstje van de persoon die jij hebt gekregen. Probeer de waarde ervan ongeveer 20 euro te laten zijn, zo krijgt iedereen iets van gelijke waarde.

Stap 5:
Maak er een leuk pakketje van en verzend het! Je zult misschien denken: 'duh!', maar sommige mensen laten het misschien op z'n beloop. Het is voor alle deelnemers het leukst om het pakketje vóór Kerstmis te krijgen zodat we allemaal op Kerstochtend verrast worden bij het openen ervan. Een goede richtlijn voor verzending is uiterlijk 17 december, zeker gezien de te verwachte drukte bij de post/pakketdiensten...

Stap 6:
Wacht af - vroeg of laat wordt er op jouw adres een pakketje bezorgd van een willekeurig forumlid.

Stap 7:
Open je pakketje op Kerstochtend en post foto's van je cadeautje! Leuk voor iedereen om te zien wat je hebt gekregen en voor jou meteen de gelegenheid om je Secret Santa even te bedanken. Tim maakt er tegen die tijd een aparte topic voor aan.

Regels:

1. Alléén forumleden met 50+ forumposts kunnen meedoen (gemeten op dit moment)
2. Probeer je cadeau-pakketje een waarde te laten hebben van 20 Euro. Het gaat ook om het idee achter de moeite die je neemt voor een ander en weer een ander voor jou.
3. Wees blij met wat je krijgt, ga hier niet over zeuren! Als je lastig verkrijgbare spullen op je wensenlijstje zet, dan zal je Secret Santa misschien moeten improviseren met zijn aankoop
4. Ga niet vragen om te worden gelinkt aan een bepaald forumlid. De echtgenote van Tim doet de loting en stuurt iedereen PM's. Tim leest vanaf dat moment zijn PM's ook zelf niet meer, omdat hij de geheimhouding wil handhaven

Stel al je vragen bij de betreffende topic op het forum of stuur Tim uiterlijk 27 november een PM met je info. Vergeet daarbij ook niet een wensenlijstje te maken en dit in de betreffende topic te plaatsen.

Op naar een onvergetelijke Kerst!

Namens Kei en Tim,

Yo Joe!

Marcel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.