Artwork & Files GIJoe.com

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 15:23

Als liefhebber van G.I. Joe kun je natuurlijk niet om www.gijoe.com heen. Deze staat boordevol met informatie over de karakters, de 6 inch Classified Series, de comics, de opkomende Snake Eyes: G.I. Joe Origins fim en de mobiele game G.I. Joe: War on Cobra. Dus als je up to date informatie wil hebben moet je daar zeker even gaan kijken.

Maar... Deze site staat ook tjok en tjokvol met Artwork om je vingers bij af te likken, van artiesten als John RoyleScott Johnsen en niemand minder dan de legendarische Hector Garrido! Deze website zal niet eeuwig in deze vorm online blijven, waarmee al dit schitterende artwork verloren zou gaan. Om dat te voorkomen hebben we hieronder als archief het artwork zo breed mogelijk vastgelegd, opdat het nooit in de vergetelheid raakt.

Onderaan alle losse aandachtsgebieden op de website, maar we trappen af met 40 figuren van G.I. Joe en Cobra. Dus nu eerst een lijst van wie dat allemaal zijn. Geniet ervan, dat hebben wij ook gedaan.

Yo Joe!!! 👊🏽

 

G.I. Joe

Cobra

 

  • Extra Sand Scorpion (Vincent Spencer?)
  • Exta Zartan
  • Onderaan staat nog een Cobra Commander van John Royle. 👌🏽

Dat mijn woorden raak zijn bewees mijn bezoek aan de website van Toy News International zojuist. Daar vond ik, terwijl ik op zoek was naar de namen achter de kunstwerken, twee afbeeldingen die niet overeenkomen met de afbeeldingen die ik op de nu GIJoe.com vond... 🤷🏽‍♂️

Sand Scorpion & Zartan zijn dus al aangepast sinds 18 juni 2020 ergens. Met deze afbeeldingen, waar ik dan ook maar 1 versie van heb, zal ik dit artikel beginnen. Hun afbeeldingen hadden allemaal een witte achtergrond, welke ik niet had, dus die heb ik bij ieder figuur toegevoegd in de fotogalerij (38 stuks). Wat ik er al had staan leek erop, met witte achtergrond, maar als je die zou hebben aangeklikt had je gezien dat het een gif is met transparante achtergrond. Dit geldt ook voor de eerste van de twee groepsportretten... Dit even ter info. 😉

 

www.gijoe.com - US website

 

Barbeque door Hector Garrido

 

Chuckles door Francis Manapul, Cory Hamscher & Steve Cobb

 

Cover Girl door John Royle

 

Doc (Hector Garrido)

 

Duke (Scott Johnson)

 

Dusty (Vincent Spencer?)

 

Flint (Nelson Blake II)

 

Gung-Ho (Nelson Blake II)

 

Hawk (John Royle)

 

Helix (Robert Atkins)

 

Extra!

 

Sand Scorpion?

 

Zartan

(Archive.org July 2020)

 

Je kunt op de website een regio kiezen waar je woont. Opmerkelijk is dat regio's anders dan de Verenigde Staten characters hebben met andere afbeeldingen. Zo vond ik bijvoorbeeld onder de regio United Kingdom:

  • Flint
  • Gung-Ho 
  • Lady Jaye