In Australië werden in de periode 1989-1990 vier nummers van G.I. Joe uitgebracht door de uitgeverij Cyclone Comics. Deze uitgaven kwamen een keer per vier maanden uit en waren allemaal herdrukken van de Amerikaanse strips van Marvel.

Issue 1 - Special Missions 1

Issue 2 - Special Missions 2

Issue 3 - Yearbook 2

Issue 4 - Special Missions 7

Ondanks dat het herdrukken waren van eerder verschenen Marvel comics, zijn er toch wat opmerkelijke zaken te benoemen. Zo is de cover van issue 1 uniek voor deze comic, de cover van issue 2 is dezelfde als die van Special Missions 2 maar dan met net andere kleuren. De cover van issue 3 is eigenlijk de kaft van de videorelease van G.I. Joe The Movie en de cover van issue 4 is hetzelfde als de achterkant van Yearbook 3. En daar houdt het opmerkelijke nog niet op.

De figuur die pontificaal op de cover van issue 1 staat, Digger, is eigenlijk niet meer dan een kleurvariant van Recondo. Zo valt op YoJoe.com te lezen dat hij op Recondo zou lijken, maar David de Vries, een betrokken artiest uit die tijd, is er stellig in dat het simpelweg Recondo is. In een interview over zijn werk wordt gevraagd hoe het zat met G.I. Joe, en hij zegt:

'Gewoon Amerikaans spul herdrukken, met een beetje een Australische draai. We hadden een personage genaamd Digger die we erin verwerkten. Hij was eigenlijk een personage dat Recondo heette, dus we moesten een deel van de dialoog veranderen, hem een nieuwe naam geven, enzovoort.'

Om een beeld te krijgen van de sfeer in die tijd is het leuk het hele interview te lezen. Digger zou de eerste pagina als introductie verschijnen en op de laatste pagina met de conclusie, in zwart wit. Hierboven de eerste pagina van issue 1, welke te vinden is op YoJoe.com.

Bovenstaande afbeeldingen van de covers zijn geplaatst met toestemming van Richard Anderson en waren te vinden op G.I. Joe Comics International. Ook is er informatie gevonden op Yojoe.com welke is geschreven door Josh Eggebeen. En we hebben natuurlijk geput uit het eerder genoemde interview van David de Vries met Tabula-Rasa.