De stemmen zijn geteld en we hebben een winnaar. We kunnen vaststellen dat de stemmen dicht bij elkaar liggen en we bedanken iedereen voor het geven van hun punten. Boven alles bedanken we de drie verzamelaars die ons dit jaar voorzien hebben van customs!


Winnaar: Hammock

Op de eerste plaats is geëindigd, met 15 punten, de creatie met de naam Hammock, ingediend door Tim 121RVC! Tim heeft het actiefiguur gekregen tijdens Secret Santa uit Amerika en deze customwedstrijd was een mooie gelegenheid om er daadwerkelijk iets van de maken. De camouflage heeft hij zelf verzonnen.


Tweede plaats: Big Lob

Op de tweede plaats vinden we Big Lob van Frederik De Clercq, geëindigd met 12 punten! Deze custom is een eerbetoon aan een van de personages die via G.I. Joe The Movie aan de wereld werd geïntroduceerd.


Derde plaats: Rocket Man

Last, but not least is de custom die luistert naar de naam Rocket Man van Gerrit van Assen geëindigd met een puntentotaal van 10. Rocket Man bestaat uit onderdelen en accessoires van figuren als IJzerkop, Padvinder, Salvo en Spirit.


Wat staat er nu te gebeuren? De organisatie neemt snel contact op met Tim om de speciale mysterybox naar hem te verzenden. Deze box is beschikbaar gesteld door Rikkert Hoffmann! Rest ons alleen nog maar om te zeggen dat we iedereen bedanken die meedeed aan de wedstrijd of zij die hun stemmen uitbrachten op de creaties. Tot volgend jaar!