De zesde jaargang ziet de komst van de Sonische Commando's, de Battle Copters en de Delta Patrouille. Ook de Eco Force vindt zijn weg in deze jaargang die verder bestaat uit vele nieuwe gezichten, een aantal daarvan zou een jaar later terugkeren met 'echt vurende wapens'. Ook in dit jaar geen nieuwe mail-ins.

De eerste twee uitgaven van de Battle Copters, Uithoorder en Majoor Vlieghoogte, kunnen met een veermechanisme echt vliegen. Ook de leden van de Delta Patrouille, Nachtgier, Luchtmakker, Wolkbreuk en Luchtsluiper, houden zich hoog in de lucht.

De zes leden van de Sonische Commando's (Adder, Goochem, Rechter, Zeeslang, Kiestoon en Tunnelrat) komen bepakt met grote rugzakken vol met geluiden van bommen en geweren. De leden van de Eco Force (Beerput, Kei, Ozon, Schoonmaker, Gif-Adder en Slib-Adder) veranderen van kleur na contact met water en hun wapens vuren echt water.

Het grote en veelzijdige voertuig General is het kopstuk van de voertuigen in deze reeks, terwijl de Cyclone, Triton, Jeep en de Tornado ook ons oog vangen.
Icoontjes worden gebruikt met vriendelijke toestemming van 3DJoes.com