In Chili zijn in totaal 10 uitgaven van G.I. Joe strips verschenen. Onder de naam 'Heroes de T.V.' publiceerde Publigrama, een uitgeverij van het Chileense multimedia bedrijf VTR, eerst Transformers. Er zijn 24 Transformers strips uitgegeven, iedere uitgave met nummering in de rechterbovenhoek. Dit is te zien in de galerij op deze pagina.

In 1987 werd de inhoud van Heroes de T.V. veranderd naar G.I. Joe. Er verschenen 10 strips waarbij de nummering echter op de kaft ontbrak, nummer 25 t/m 34. De Spaanstalige uitgaven kwamen overeen met Marvel issues 41, 42, 43, 44, 45, 46, 31, 32, 33, en 34, uitgegeven in deze volgorde.

De nummers 25 t/m 30 hadden de standaard copyright-informatie in een klein lettertype onderaan de eerste pagina. Alle auteursrechten dateren uit 1987. Deze informatie identificeert ook het eerste nummer dat werd gepubliceerd (VS #41) als nummer 25. De overige nummers zijn doorlopend genummerd (42 wordt aangeduid als nummer 26, enzovoort).

Deze eerste zes nummers werden gedrukt op krantenpapier van lagere kwaliteit, wat de standaard was van de meeste strips van die tijd. Nummers 31, 32, 33 en 34 werden gedrukt in krantenpapier van hogere kwaliteit, vergelijkbaar met het wittere krantenpapier waarin advertenties en kortingsbonnen van winkelketens op worden afgedrukt.

De laatste vier nummer werden gedrukt zonder het kleine lettertype onderaan de eerste pagina, in de ruimte die was gereserveerd voor de copyrightinformatie.

Heroes de T.V. 1 - 24: G.I. Joe

Heroes de T.V. 1 - 24: Transformers

De afbeeldingen zijn afkomstig van Whakoom.com. Eerder gebruikten we de covers van Richard Anderson die waren te vinden op G.I. Joe Comics International, maar die waren van mindere kwaliteit en het overzicht was niet compleet. Ook is er informatie gevonden op Yojoe.com welke is geschreven door Josh Eggebeen.