Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Snake Eyes film uitgesteld naar 2021?

Via Hisstank en The Full Force podcast komt het nieuws tot ons dat naar alle waarschijnlijkheid de Snake Eyes: G.I. Joe Origins  film niet in oktober 2020 in première zal gaan maar wordt verplaatst naar 2021. Nog niets is helemaal zeker, maar gezien de mondiale COVID-19 taferelen zou dat helemaal niet zo vreemd zijn... Check voor meer info de link naar het Hisstank artikel.

Lees meer »

6 inch Classified series Cobra Island figuren nu al in de winkels?!

Sharknews heeft het in deze video over de verwarring die er onder fans en verzamelaars bestaat over de verkrijgbaarheid van de verschillende 6 inch Classified series figuren van G.I. Joe. Waar mensen die figuren online besteld hadden nog zitten te wachten, liggen diezelfde figuren nu al in de winkel. Waar Exclusives pas in augustus of september beschikbaar zouden moeten zijn, zijn ze inmiddels aan de andere kant van de wereld geleverd. En waar mensen net pas Cobra Island figuren met moeite online hebben kunnen bestellen liggen ze blijkbaar nu al in de Target winkels. Al met al enorm verwarrende, en zelfs frustrerende tijden voor fans en verzamelaars...

Lees meer »

Het verhaal achter "The Silent Issue" door Larry Hama

The Silent Interlude is issue #21 van de G.I. Joe comic die in de jaren '80 door Marvel werd uitgegeven. Recent is deze opnieuw uitgegeven met het vervolg hierop gebundeld tot 1 comic, "Complete Silence". Het is wellicht de meest legendarische comic ooit omdat er geen woord in gesproken wordt!

Lees meer »

Thursday Night Battles - met Chris Mcleod

Paul en Chris praten uitgebreid over de nieuwste ontwikkelingen in G.I. Joe land. Hoe vinden zij de nieuwe 3 3/4 inch en 6 inch figuren en voertuigen? Hoe kijken ze aan tegen de problemen die fans en verzamelaars hadden bij het bestellen afgelopen week? Ook bespreken ze wat ze de laatste tijd via de post hebben ontvangen en niet te vergeten bespreken ze de meest belangrijke zaken uit de cosmetica wereld. Al met al een fijn gesprek om naar te luisteren. Leuk om vrienden in een ontspannen gesprek ons zo geliefde plastic te horen bespreken. 

Lees meer »