HasLab Skystriker groot succes!!!

Gepubliceerd op 8 december 2021 om 12:14

De droom van velen is waarheid geworden, niet de nachtmerrie waar sommigen bang voor waren, in 2023 kunnen de liefhebbers van vintage o-ring G.I. Joe een geheel nieuwe Skystriker in hun hand houden!

Het project van Hasbro HasLab had 10.000 kopers nodig om het voertuig in productie te nemen. En het was spannend, want de dagen ervoor was dit aantal nog niet echt in zicht. Het kón wel, want er gebeuren vaker vreemde dingen aan het einde van een Kickstarter campagne, maar velen bleven dagenlang met geknepen billen angstig op de F5 knop klikken.

Maar de spanning is over. Er waren bij sluiting bijna 17.000 kopers, of verkochte Skystrikers. En door dit bijzonder hoge aantal, zijn er nog 2 extra figuren "unlocked". We kregen al 2 piloten bij het vliegtuig. Daar waren al 3 Cobra kornuiten bijgekomen. Nu dan nog eens 2 losse figuren erbij!

Dus 1 kick-ass vliegtuig met 7 figuren en véél extra's. 🔥🙏🏼😎

Wie het precies zijn mag je raden, als je het nog niet weet. Of je kunt gewoon in ons eerdere artikel lezen wie het zijn. 😉

Makers en kopers, iedereen van harte gefeliciteerd. 🥳 Dit is een grote overwinning voor G.I. Joe als merk en we mogen ervanuit gaan dat dit effect heeft op vraag en aanbod in de nabije toekomst. Met het 40- jarige jubileum van de o-ring figuren voor de deur, kijk ik uit naar alles wat dit jaar ons gaat brengen. 

Yo Joe! 👊🏽

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marcel Kersten
3 jaar geleden

Geweldig dat zo lang na het einde van de klassieke speelgoedlijn nog steeds zulke producten op de markt worden gebracht. Ik heb het niet gekocht, ik had deze maand al veel geld uitgegeven (en de maand is nog niet voorbij :-), maar anders had ik me bij de andere tevreden kopers aangesloten. Het ziet er echt heel verzorgd uit, met een welkome nostalgische feel. Enorm veel extra's ook. Ik wens iedereen die er een besteld heeft alvast veel plezier!