HasLab Skystriker - Nog 2 dagen bij Zavvi te bestellen!!! 🔥

Gepubliceerd op 4 december 2021 om 19:11

De Skystriker wordt momenteel aangeboden via een HasLab project. Dit betekend dat er een concept klaar ligt en men 10.000 bakcers (kopers) nodig heeft die van te voren aangeven het voertuig te willen kopen. Wanneer op het moment van sluiting dit aantal is gehaald, wordt het productieproces in werking gesteld. Dus je bestelt en betaalt nu en krijgt het voertuig pas over een ruime tijd.

Het bijzondere is dat de Skystriker valt in de 3,75 inch speelgoedlijn, niet de momenteel mateloos populaire 6 inch Classified Series. Daarnaast is het ook nog eens gericht op o-ring figuren, van PVC, waaran er maar liefst 5 worden meegeleverd. Daarnaast nog 2 kleine support voertuigen, parachutes, veel accessoires, stickers en een erg mooie standaard om je Skystriker op te laten rusten.

Daarnaast zijn er ook nog de zogenaamde unlock figuren. Bij een nog hoger aantal bakkers op het moment van sluiting, komen er extra figuren beschikbaar. Nog eens vier verschillende figuren. Ook bijzonder is dat alle figuren op een oldschool card met bubbel worden geleverd, met vers artwork en filecard! Dit geldt voor alle figuren. 🔥

Ondanks dat dit project al even loopt, en zelfs bijna eindigt, hebben we er op deze website niet eerder aandacht aan gegeven. Maar aandacht verdient het zeker, want ik vind dit echt een super tof project!

Nadeel is dat je via Haslab zelf alleen kunt bestellen wanneer je in de VS, UK of Canada woont. Dat was wel even balen voor me... Maar nu kwam ik erachter dat je dit ook via Zavvi kunt bestellen. Kosten: 250,- Euro per stuk. De sluitingsdatum is bij hen alleen ruim een dag eerder dan bij HasLab zelf. Maar als je vanuit de Benelux ook deze Skystriker met "extra's" wilt bestellen, dan kan dat nog 2 dagen.

Ik ga hier nu niet de hele omschrijving van het project plakken, check hiervoor de twee linkjes. Voor nu is het vooral belangrijk dit onder jullie aandacht te brengen, want de tijd dringt. Wel deel ik wat foto's en video's hieronder van wat er allemaal te verwachten valt, van Hasbro en The Full Force.

Eerst het vliegtuig zelf, de support voertuigen, accessoires, stickers, stand en de figuren natuurlijk. Daarna nog de figuren die mogelijk unlocked worden.

Ga jij 'm nog snel bestellen? 😎🔥👌🏽

 

G.I. Joe 

- Ace

- Wayne Luther

 

Cobra

- Cobra Commander - Micky Mouse logo

- Cobra Pilot

- Cobra Pit crew member 

 

Target unlocks

Bij 13.000 backers krijgen we:

- Space Suit Scarlett 

 

Bij 16.000 backers krijgen we:

- Night Force Ripcord 

 

Bij 18.000 backers krijgen we:

- De pit crew

 

Habro & The Full Force Video's 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.