Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Netho Diaz - 3x schets & resultaat - Silent Option #2 (Comic)

Netho Diaz staat voor mij hoog bovenaan in mijn lijst van favoriete comicbook artiesten. Hij is jong maar heeft skills die vele veteranen overtreffen! Vandaag plaatste hij op Twitter 3 schetsen van de comic Silent Option issue #2 uit 2018. Mocht je deze comic nog niet gelezen hebben, dan is het de moeite waard om deze aan te schaffen, want naast het toffe verhaal van Larry Hama zijn ook de tekeningen van de hand van Netho Diaz het geld dubbel en dwars waard. Dus zonder verder oponthoud, de schetsen met daar steeds onder de resultaten in de uiteindelijke comic, met als extra de twee afbeeldingen naast elkaar.

Lees meer »

G.I. Joe comics in April 2021

In april komen er 5 G.I. Joe titels van IDW Publishing uit in comicland. En naast G.I. Joe komt er nog veel meer uit dat het checken meer dan waard is, van Star Wars tot Star Trek en Transformers tot TMNT, hieronder vind je de volledige lijst.

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!