Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Larry Hama interview uit 1998 in Toyfare Magazine!

Het internet staat bol van informatie over G.I. Joe en Twitter is daar een goed voorbeeld van als bron. In dit geval de account van Blaster, die het dubbel en dwars waard is om te volgen, waarop een interview met Larry Hama werd gedeeld. Een artikel uit 1998 in Toyfare Magazine en ik vind het werkelijk geweldig!!!

Lees meer »

Mate Mylar en zijn Cobra F.A.N.G.

Wat heb ik het gemist om de geweldige toy photography van Mate Mylar op mijn netvlies te krijgen zeg... Keer op keer is het genieten van zijn onophoudelijke stroom aan foto kunst. Ditmaal de Cobra F.A.N.G. waarbij de foto het originele artwork van de doos veruit overtreft, terwijl die al geniaal was. Dus smullen maar... 👌🏽

Lees meer »

1988 tv-reclames - Hoge kwaliteit via 3DJoes

1988, als het op G.I. Joe aankomt, bracht voor mij persoonlijk veel memorabele items met zich mee. Natuurlijk lagen die items een stuk later in de Nederlandse winkels maar tegen die tijd stond er in de lokale V&D een ware Defiant te pronken in de vitrinekast!!! Hierdoor moest ik keer op keer het kwijl uit mijn mondhoeken vegen en werd het mijn grote wens dit voertuig ooit nog eens toe te kunnen voegen aan mijn verzameling.

Lees meer »