G.I. Joe Art - Anthony Petrie

Gepubliceerd op 1 december 2021 om 07:01

Update 01-12-2021

Op Instagram heeft Petrie het design gedeeld van de Boxart voor de G.I. Joe Classified Series - Python Patrol Viper. 👌🏽🔥🔥🔥

Wie de boxart van de Classified Series goed heeft bekeken is vast en zeker bekend met het ontwerp voor de Viper van Anthony Petrie. Als je er meer van wilt zien kun je hier op zijn website kijken.

Toen ik dat deed en nog eens wat verder keek, vond ik nog een mooi ontwerp van hem, voor de film G.I. Joe Retaliation in 2013. Hierover zegt hij het volgende:

"UNITED STATES OF COBRA

18” x 24” digitally printed promotional poster

for G.I. Joe: Retaliation, commissioned by Paramount

This was a fun promo poster I worked on for the new G.I. Joe movie. The studio was looking for something “iconic,” and this immediately came to mind. If you look to the right on the flag you’ll notice Storm Shadow and Snake Eyes’ clan tag Arashikage worked into the stripes of the flag. And yes, I actually made a Cobra flag, and photographed it."

Heel tof om zo tot je resultaat te komen!

 

Toen ik nog wat verder ging zoeken op de krochten van het internet vond ik nog een pagina van hem die werkelijk tjok- en tjokvol staat met schitterende werken van zijn hand. Echt de moeite waard om doorheen te spitten. Van Star Wars en He-man tot Rambo en Guardians of the Galaxy.

Zo vond ik daar ook Cobra Commander: The true face of evil.

Die zie je hier direct onder de tekst. Met daaronder nog een paar tekeningen van de leider van een terreurorganisatie die vastberaden is om over de wereld te heersen.

Al met al tof werk en zeker de moeite waard om met jullie te delen! 👌🏽❤

Yo Joe!!! 👊🏽

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.