Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Major Bludd & The Mate Mylar Headshots!

Dat ik groot fan ben van het werk van Mate Mylar zal frequente bezoekers van het GIJoe.nl Magazine niet verbazen. Het was zijn kunst welke me in aanraking bracht met G.I. Joe fotografie. Daarna deelde ik een geniale foto van Destro van hem. Vervolgens deelde ik een fantastische foto van Snake Eyes met bliksemschicht. Een geweldige knipoog naar G.I Joe in Nederland, al zal hij zich er niet bewust van zijn geweest dat Bliksemschicht de Nederlandse naam was van Snake Eyes! Als je meer over deze man wilt weten kun je naar hem luisteren in gesprek met Michel Mercy in Toy Guys Talking, en gisteren deelde ik nog zijn cover van het G.I. Joe jaarboek van 2020. 

Lees meer »

G.I. Joe Art - Jeff Edwards voor het goede doel

Jeff Edwards heeft eind vorig jaar een tekening gemaakt die werd geveild voor het goede doel, geld ophalen om veteranen te huisvesten. Dit maakte hij bekend op Facebook. Deze tekening vind ik zo gigantisch vet, dat ik het al een eigen artikel waard vind! En met het goede doel erbij opgeteld is het dat al helemaal. Uiteindelijk heeft het een flink bedrag opgehaald, al weet ik niet hoeveel, maar dit was in de commentaren onder zijn post te lezen. Hieronder de tekst van zijn post. De link naar de veiling heb ik verwijderd omdat deze niet meer werkte.

Lees meer »

Mate Mylar - G.I. Joe Yearbook 2020

Als je zoals ik even uit de running was, dan mis je vanzelfsprekend van alles. Maar het is nooit te laat om zaken weer in te halen. Dus was ik wat aan het rondstruinen op Twitter en vond wederom een pareltje van Mate Mylar!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!