Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Gavin Spence & G.I. Joe

Soms maak je een typefout en vind je de leukste dingen! Zo zocht ik per ongeluk op "Sepentor" en kwam op onderstaande afbeelding uit. Toen ik verder keek op de Twitter account van de maker, Gavin Spence, vond ik bovenstaande fictieve comic cover met Golobulus! Erg tof!!!

Lees meer »

G.I. Joe vintage concept art: Wauw, gewoon WAUW!

Had ik het gister nog over de goudmijn aan informatie die Twitter heet, vandaag wordt het platina! Gigantische props naar PW4/PG-Toys (PageWagner4) die afgelopen maanden G.I. Joe vintage concept art aan het plaatsen is van zowel gerealiseerde als nooit gerealiseerde voertuigen en figuren. Ik kan niet anders zeggen dan WAUW!!! ❤🙏🏼

Lees meer »