Creating G.I. Joe - komende boeken

Gepubliceerd op 13 februari 2023 om 08:09

Dan Klingensmith Jr. Is de maker van de fantastische boekenreeks Creating G.I. Joe die inmiddels uit 10 boeken bestaat. Nu komen er nog zeker 3 boeken achteraan, en vandaag liet hij weten wat we kunnen verwachten. Onderstaande tekst heb ik vertaald naar het Nederlands. 

"!!!!!Snelle update van de boekenreeks.

Zoals ik heb gedeeld, heb ik de afgelopen 2 maanden aan de volgende paar delen gewerkt! Aangezien ik veel van de algemene lay-outs compleet heb, vond ik dat het tijd was om mijn uitsplitsing van personages / voertuigen in Excel opnieuw te bekijken en te proberen te bepalen hoeveel resterende delen er nog over zijn voor de serie en ik zal ze nu in het juiste volume plaatsen!

Op basis van een voorlopige telling heb ik genoeg materiaal om dit jaar nog 3 boeken te maken! Mijn gedachte is dat Volumes 11-12 zal bestaan uit Productie-items met een paar niet-geproduceerde items aan het einde (zoals eerdere volumes) en Volume 12.75(13) zal hoogstwaarschijnlijk alleen bestaan uit niet-geproduceerde concepten van de ARAH-lijn!!!!!!

Ben je benieuwd wat er gaat komen?? Hier is een kleine willekeurige lijst: Defiant, Whale, Rattler, General, Crossfire, '85 Snake Eyes, '88 Storm Shadow, '92 Firefly, '86 Leatherneck, '87 Law & Order, '92 Gung-Ho, Manimals, Ninja Commandos , Battle Corp Rangers en nog veel meer!!!!

Gedachten??

Voor iedereen die zich afvraagt waar ik het in vredesnaam over heb, hier is een link naar de boeken! 😉"

Creating G.I. Joe

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.