Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art Deluxe - Remembering Hector Garrido

Vandaag is het een jaar geleden dat de legende Hector Garrido overleed. Tijd om een artikel ter herinnering aan hem samen te stellen. Nu zou ik van alles kunnen schrijven, maar het zijn vooral zijn beelden waardoor wij als oldskool G.I. Joe liefhebbers mooie herinneringen hebben aan die gouwe ouwe tijd!

Lees meer »

G.I. Joe Art - Meer Jeff Edwards!

Vorige week plaatste ik al een geweldig vette tekening van Jeff Edwards waar hij Snake Eyes had getekend... en pffff, dat was genieten. Omdat dit overzicht zonder niet compleet zou zijn heb ik dit als toetje onderaan de foto's ook aan dit artikel toegevoegd. 👌🏽 Voor de oplettende lieden onder ons was wellicht al duidelijk dat hij even geleden alternatieve covers heeft gemaakt voor de comic A Real American Hero #266, samen met Steve Lydic, onderdeel van de 10-delige serie Snake Hunt. En die waren ook echt ge-wel-dig! 👌🏽❤

Lees meer »

G.I. Joe Art - Signal Noise - James White

James White, voor sommigen beter bekend als Signal Noise, maakte voor de 6 inch Classified Series Profit Director Destro de boxart. Deze lieten we in dit uitgebreide overzicht reeds zien. Ik volg hem op Twitter en eerder deze maand Tweete hij de schets van zijn ontwerp. Deze stond al in het overzicht, maar dit keer was het een losse foto, dus we hieronder hebben gedeeld.

Lees meer »

G.I. Joe Art - Rhys Cooper

In navolging van het artikel G.I. Joe Art Deluxe - Grzegorz Domaradzki nu het werk van Rhys Cooper. Ook nu weer 3 karakters en twee varianten daarvan, de Baroness, Cobra Commander en Storm Shadow. Deze vond ik weer bij 411Posters, hier en hier. 

Lees meer »

G.I. Joe Art - Dave Perillo

Dave Perillo ontwierp voor de New York Comic Con in 2012 twee geweldig mooie posters die werden uitgegeven door Acidfree Gallery. Strak en clean ontwerp met een vintage gevoel. Nou, dan zit je bij mij goed. Erg tof!

Lees meer »