Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Meet Rob Arts - The man behind the GIJoe.nl magazine!

Rob Arts has been a source of inspiration for GIJoe.nl since the early 2000s. This has only become stronger with the launch of the new website. The man behind the magazine is certainly no stranger in GI Joe country, but this interview answers questions that give us an even better picture of a passionate fan who, it looks like, will always remain a fan. In the picture above we can See Rob play with some of his first G.I. Joe toys in the late 80's. A Dutch version of this interview can be read here.

Lees meer »

Water Mocasin (1984) toy review - Chrono Garuda

Chrono Garuda is niet in het land van de G.I. Joe toy reviews, in het recente verleden richtte hij zich op andere speelgoedlijnen. Maar hij heeft de taak op zich genomen de Cobra Water Mocasin te review en en dat doet hij leuk. Ik kijk uit naar zijn volgende reviews, dus ik hou hem in de gaten. 😎

Lees meer »

Flint toy review - Shark News

Shark News bekijkt en bespreek een aantal verschillende versies van Flint, het eerste G.I.Joe figuur wat ik ooit kreeg. Hij begint dan ook met deze eerste versie en springt door de verschillende versies heen om af te sluiten met de meest recente. Een leuk overzicht van een figuur welke een speciaal plekje in mijn hart heeft. 

Lees meer »

G.I. Joburg 175 podcast - Storm Shadow en eBay

Tijdens de G.I. Joburg podcast #175 bespreken de heren onder andere tot in detail de nieuwe 6 inch figuren van de G.I. Joe Classified series. En als ik zeg tot in detail, dan meen ik ook tot in detail. Ik bedoel, wie bespreekt er nu of het zwaard van Storm Shadow links of rechts dient te zitten? Precies, de heren in deze podcast!

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?