Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Jamie Boylan

Soms kom ik een afbeelding tegen die ik gigantisch tof vind, maar als ik dan verder ga zoeken blijkt dat het fanArt betreft en de artiest erachter niet of nauwelijks ander G.I. Joe Artwork heeft gecreëerd. De bovenstaande afbeelding van Doctor Mindbender is duidelijk zo'n afbeelding, dacht ik. Maar toen ik vlecht veder ging zoeken merkte ik dat Jamie Boylan toch best wel een paar werken heeft gemaakt die ik met jullie wil delen.👌🏽

Lees meer »

G.I. Joe Brawler (2002) van G.I. Gary

G.I. Gary deelde op Twitter het proces van het uitpakken uit de doos van zijn Brawler uit 2002 tot aan de kiekjes in de natuur. Erg tof om te zien!!! Heel vaak komt dit voertuig niet voorbij op de meeste websites, dus ruimen we er hier graag een plekje voor in, want het is een joekel van een voertuig en wat mij betreft erg tof voor kinderen om mee te spelen!

Lees meer »