Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Yuko Shimizu

Yuko Shimizu is een groot artiest en mocht inmiddels maar liefst twee maal Artwork maken voor G.I. Joe! Recentelijk voor de verpakking van de nieuwste 6 inch Classified Storm Shadow (boven) en eerder al een voor de film Snake Eyes - G.I. Joe origins (onder). Twee geweldig mooie posters. 🔥🔥🔥

Lees meer »

Snake Eyes - G.I. Joe Origins - Review HCC788

Na een break is HCC788 terug! Fijn om hem weer te zien in zijn video's. Om niet met half werk te beginnen, reviewt Hooded Cobra Commander de meest recent film uit het Joe-universum, Snake Eyes - G.I. Joe Origins. Waar ik een groot liefhebber ban van deze film, doet "What went wrong?" In de titel het ergste vermoeden.

Lees meer »