Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

The Full Force Weekly - Episode 2

Als je niet achter wilt blijven wanneer het G.I. Joe nieuws betreft, dan mag je deze 2e episode van The Full Force Weekly niet missen! Ook na episode 1 zit deze aflevering weer tjokvol met het laatste nieuws. Echt een super initiatief!

Lees meer »

Red Ninja's & Battle Ax (1993) - HCC788 toy review

De maand oktober staat voor Hooded Cobra Commander 788, HCC788, in het thema van de Ninja's. Deze keer reviewt hij de Red Ninja's & Battle Ax uit 1993. Gezien ik zelf groot liefhebber ben van de Oosterse vechtsporten en derhalve graag kijk naar de plastic Ninja's die G.I. Joe heeft voortgebracht, kijk ik met smart uit naar iedere review die HCC788 deze maand zal maken. Leuk!

Lees meer »

Electric Eel (2004) - JoeMotion Videos Toy Review

De Electric Eel uit 2004 is een figuur welke ik nog niet kende, maar dit ziet er erg tof uit! Het is een figuur uit de G.I. Joe Venom Vs. Valor lijn en het komt in een 2-pack samen met Tunnel Rat, een van mijn favoriete figuren. Met een special feature, dat hij licht geeft, en zijn transparante lijf is het een figuur dat erg opvalt en ik ben ervan overtuigd dat mijn zoontje dit helemaal te gek zou vinden! Misschien dat ik ooit nog tegen deze 2-pack aan loop, dan voeg ik deze graag toe aan de collectie. 

Lees meer »

Snake Eyes Deadgame 1 - 5 - Covers, Previews & Art

Snake Eyes Deadgame is een comic die sinds juli 2020 te koop is. Voor deel 1 is er een zeldzame hoeveelheid covers en alternatieve covers gemaakt, welgeteld 40! Prachtige stukjes kunst, waarover ik al eerder een artikel schreef. De comic was binnen en paar uur uitverkocht en een tweede druk zit eraan te komen. Deze nieuwe cover is herkenbaar aan het rode rondje linksboven en is in het onderstaande overzicht meegenomen.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?