Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Uitbreiding G.I. Joe Operation Blackout op komst?

Daniel Winkler, creative director & CEO IguanaBee, was in gesprek met Gaming Bolt over G.I. Joe Operation Blackout en zei dat er mogelijk een update of uitbreiding aan zit te komen voor de game op basis van feedback van fans. Het hele interview is leuk leesvoer, maar terecht pikt The Full Force podcast dit onderdeel eruit om te bespreken in een News Burst, die hieronder te zien is.

Lees meer »

Justice Cury & Cobralang in gesprek!

Was Justice Cury gisteren nog te zien in gesprek met Mark Weber, vandaag is Cobralang aan de beurt, die we hier op GIJoe.nl kennen van zijn geweldig Stop Motion Video's als A Tale of two Ninja en TerrorBlock. Altijd tof om de mensen achter zulke pareltjes hierover te horen praten! Dus net als gisteren, bak koffie erbij, benen omhoog en relaxen maar! 🙏🏼🔥❤

Lees meer »

The Full Force Weekly - Episode 3

Alsof het nog niet genoeg was voor vandaag knallen we door met The Full Force Weekly, hét journaal vol met het laatste nieuws uit G.I. Joe land. Dus hou die benen nog maar even omhoog, vul die bak met koffie maar weer en nog even een half uurtje Joe nieuws op je beeldbuis!

Lees meer »

John Royle Commission Art

Als kunstenaar kan ik enorm genieten van de kunstwerken die de comicbook artiesten tegenwoordig maken, en John Royle staat ergens boven aan mijn lijstje van favorieten. Op zijn Instagram en Twitter account kun je geregeld nieuw werk zien, van comic covers tot commission art, de ene nog mooie dan de ander. En niet zelden is dit in het G.I. Joe thema. Vandaar nu een paar recente werken om het weekend lekker mee te beginnen.

Lees meer »

Toy guys talking met Mark Weber (Hasbro &WOJM)

Het is weekend, lekker relaxen, en wat is er dan beter dan wat pure G.I. Joe knowledge? Maar weinig, want knowing is half the battle! Vandaar dat we dit weekend starten met een Toy Guys Talking van Michael Mercy, in gesprek met Mark Weber, die een aantal jaren voor Hasbro werkte en ook wel bekend is van What's On Joe Mind podcast (WOJM). Dus bak koffie in de hand, benen omhoog en even anderhalf uur G.I. Joe luisterplezier consumeren. Enjoy! 👌🏽

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?