Ik ben Kei en ik heet je welkom op het 24 jaar oude GIJoe.nl. Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen G.I. Joe en Cobra. Deze website is dan ook opgedragen aan deze helden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is helder: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat gaan we doen met een website vol afbeeldingen en informatie en een magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!

Customized Cobra Flagg!!!

Op de Facebook pagina van Yourtoyconnection werd recent een customized Cobra Flagg gepost die ze in de vitrine van hun winkel hebben staan! Foto credits voor Ronn Gehring!

Lees meer »

Zomervakantie op GIJoe.nl

Gezien het zomervakantie is en de zon heerlijk hoog aan de strak blauwe hemel staat wordt er de komende 2 weken niet tot nauwelijks nieuws gepost in het magazine. Geniet ervan allemaal, dan doen wij dat ook. Proost, tot snel en...

Lees meer »

"Stripboek" van plastic door Mike Kenny - G.I. Joe fotografie maand

Wat is creativiteit toch een heerlijke uitvinding van de mensheid. Het resultaat van creativiteit wordt in sommige gevallen ook wel kunst genoemd. En de G.I. Joe fotografie valt daar mijns inziens zeker onder. Een aparte categorie die daaronder valt is het maken van stripverhalen met het plastic speelgoed en Mike Kenny, ook bekend op Twitter onder de naam @mkgijoestuff, is daar een Kei in!!!

Lees meer »

Snoeiharde kritiek op Snake Eyes Deadgame - Audible Interlude podcast

Ik was erg enthousiast over de nieuwe comic Snake Eyes Deadgame #1. In mijn artikel deed ik uitgebreid verslag van de grote hoeveelheid covers en deelde ik de afbeeldingen die mijn rondje internet had opgeleverd. Er waren zelfs ruim 50 tekeningen van Rob Liefeld te zien! Ik vond het geweldig, want ik hou gewoon ontzettend veel van mooie tekeningen...

Lees meer »

Top 7 worst Cobra Troops - Cobra Convergence V- Half the Battle

Na 3 dagen Cobra Convergence V is het op dag 4 de eer aan Timmer van Half The Battle om de blauwe terreur te vereren. Nou ja, vereren... Hij heeft een top 7 samengesteld van de meest slechte Cobra Troepen. En zo geliefd als onze Joes en Cobras ook zijn, ook dit verdient aandacht, want man oh man wat zitten er lelijke figuren tussen zeg... 

Lees meer »

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.

In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond G.I. Joe uitgebracht. In ons archief vind je nu ook andere landen.

De meest recente afbeeldingen