Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


HCC788 Livestream met G.I Joe nieuws!

Hooded Cobra Commander HCC788 in zijn wekelijkse livestream in gesprek met andere fans over zijn meest recente review van de Ghoststriker en Ace uit 1993, het mislopen van de online pre-order van de 6 inch Cobra Commander via NTWRK en nog veel meer.

Lees meer »

Comics: G.I. Joe A.R.A.H. #271 en #272

Op ons geweldige forum verscheen recent het bericht van "benniejoe" dat hij eindelijk weer eens een papieren comic van G.I. Joe had ontvangen sinds de start van de huidige Coronacrisis. "Eindelijk weer een issue uit de usa. Corona legde de boel plat. Gave cover met heel wat karakters die niet zo vaak in de spotlight staan." Dit ging om issue #271, Het is deel 6 uit een reeks van 10 met de ondertitel "Snake Hunt". Inmiddels is issue #272, deel 7 van 10, ook verschenen en beide issues worden uitvoerig besproken in de podcast "Comics Burst"van het YouTube kanaal The Full Force. Let op, het zit boordevol met spoilers, dus wees gewaarschuwd!

Lees meer »

Vreemde, zeldzame en geweldige G.I. Joe producten

Naast de figuren en voertuigen van G.I. Joe is er ook een lading vreemde, zeldzame en geweldige G.I. Joe producten uitgebracht in de loop der jaren. Rob van het YouTube kanaal My side of the laundry room heeft er inmiddels 3 video's over gemaakt, waarvan zojuist het laatste deel is verschenen. Hieronder alle drie de delen:

Lees meer »