Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Custom: Transformers x G.I. Joe Sgt. Slaughter Optimus Prime

Via de website TFormers.com liep ik tegen een geweldig mooi custom project aan: Transformers x G.I. Joe Sgt. Slaughter Optimus Prime. Als het zo in de winkel had gelegen was het een mooie aanvulling op het assortiment geweest. Al met al een puik werk! Hieronder de Engelstalige tekst van de maker, Simon Smith, en de bijbehorende foto's:

Lees meer »

Mate Mylar - G.I. Joe fotografie om van te smullen!

Mate Mylar is een liefhebber van het G.I. Joe speelgoed. Daarnaast speelt hij graag met de camera. Dit levert geregeld uitermate mooie beelden op. De resultaten van deze hobby kun je bekijken op zijn Twitter feed. Nu heeft hij recent 2 van de nieuwe 6 inch figuren aangeschaft, Duke en Scarlett. Het resultaat van de fotoshoot vind ik echt verbluffend! 

Lees meer »

6 inch Sgt. Slaughter van Valaverse

Sgt. Slaughter blijkt te zijn toegevoegd aan de 6 inch Action Force collectie van Valaverse, welke via crowdfunding te bestellen is. Er waren al verschillende toffe figuren te krijgen en dit nieuwe figuur is een geweldige aanvulling, met mooie accessoires en extra's. Check de afbeeldingen hieronder of de video van The Full Force podcast voor meer informatie.

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!