Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Mate Mylar - G.I. Joe fotografie om van te smullen!

Mate Mylar is een liefhebber van het G.I. Joe speelgoed. Daarnaast speelt hij graag met de camera. Dit levert geregeld uitermate mooie beelden op. De resultaten van deze hobby kun je bekijken op zijn Twitter feed. Nu heeft hij recent 2 van de nieuwe 6 inch figuren aangeschaft, Duke en Scarlett. Het resultaat van de fotoshoot vind ik echt verbluffend! 

Lees meer »

6 inch Sgt. Slaughter van Valaverse

Sgt. Slaughter blijkt te zijn toegevoegd aan de 6 inch Action Force collectie van Valaverse, welke via crowdfunding te bestellen is. Er waren al verschillende toffe figuren te krijgen en dit nieuwe figuur is een geweldige aanvulling, met mooie accessoires en extra's. Check de afbeeldingen hieronder of de video van The Full Force podcast voor meer informatie.

Lees meer »

Shark News over G.I. Joe

Ik loop zojuist tegen Shark News aan, ook bekend als TheArtistShArK. Hij heeft de afgelopen tijd verschillende korte nieuwsvideo's gemaakt over de ontwikkelingen in G.I. Joe land. Kort, mooi, snel en informatief. Een prima aanvulling op het bestaande YouTube arsenaal.

Lees meer »

Fan First Friday - Hasbro onthullingen

Gisteren was het Fan First Friday, de dag waarop Hasbro nieuwe onthullingen deed voor G.I. Joe in de nabije toekomst. The Full Force podcast bekeek dit nieuws en voorzag de video van commentaar in een uitgebreide livestream.

Lees meer »