Laatste kans om de Action Force - Palitoy Collector's Guide te kopen!

Gepubliceerd op 10 april 2021 om 14:21

Als je liefhebber en/of verzamelaar bent Action Force, de Engelse voorloper van G.I. Joe, dan móet je deze verzamelgids gewoon in huis hebben. En nu is de laatste kans om de tweede print van dit prachtige boekwerk te kopen!

Zoals op Twitter te lezen was zijn er nog maar 13 exemplaren te koop en kopen dat doe je hier! Het is een flinke rib uit je lijf, maar dat is het iedere cent dubbel en dwars waard, dit is echt een pareltje wanneer het op G.I. Joe geschiedenis aankomt. Dus grijp die kans met beide handen aan!

Ik kan dit boek niet genoeg aanprijzen, maar ik zal mijn best doen...

Dus hieronder een paar foto's van mijn eigen boek, welke ik van webmaster Marcel cadeau heb gekregen! 🙏🏼❤ Daarnaast wat foto's van een extra boek wat je krijgt als je de verzamelgids besteld: Action Force 30th Anniversary Commemorative Special (Hiervan zijn er nog 7, de overige 6 krijgen een ietwat beschadigdexemplaar hiervan). En daaronder een berg voorbeeld pagina's die Blood for the Baron, in aanloop naar het afronden van het Kickstarter project waarmee dit boek tot stand is gebracht, deelde op Facebook...

als je nu dan nog niet opgewarmd bent om dit boek te bestellen, dan weet ik het echt niet meer...

Yo Joe!!! 👊🏽

 

Action Man - Palitoy Collector's Guide

 

Action Force 30th Anniversary Commemorative Special

 

Action Man - Palitoy Collector's Guide

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.