Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


The Full Force Weekly - Episode 76

Het is weer zover, de wekelijkse nieuwsupdate van The Full Force Weekly. Ook aflevering 76 is weer zeer de moeite waard als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in het land van G.I. Joe. 

Lees meer »

The Full Force Monthly - O-ring special - Episode 4

O-ring special tijdens de vierde aflevering van The Full Force Monthly! De vier heren bespreken alle voor- en nadelen, wensen en teleurstellingen als het gaat om de nieuwe figuren met de oldskool o-ring. Chris McLeod, Patrick Stewart, Erik Araña en Adam Riches nemen de tijd voor een fantastisch gesprek als liefhebbers onder elkaar. 👌🏽😎

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!