Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Comic G.I. Joe #6 (2020)

Redelijk recent is deel 6 uitgekomen van de comic G.I. Joe uit 2020. Dit is een aparte reeks van de doorlopende A Real American Hero reeks, en zeker ook het lezen waard!

Lees meer »

G.I. Joe fotografie maand

Het is vandaag 1 juli en dat brengt met zich mee de start van de G.I. Joe fotografie maand. De reden hiervoor is dat ik op zoek ben naar nieuws en ander toffe content voor het magazine van deze website. En G.I. Joe fotografie is toffe content, zo blijkt. Want eerlijk gezegd heb ik me nooit echt verdiept in dit onderwerp. Ik zag hier en daar wel eens wat voorbij komen en vond het koel, maar meer aandacht dan dat had ik er niet eerder aan gegeven. Tot ik van de week tegen een foto van Mate Mylar aanliep welke ik echt geweldig vond. Het thema, de setting, de uitvoering, prachtig. Dus besteedde ik daar een bericht aan:

Lees meer »