G.I. Joe Art - Signal Noise - James White

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 16:46

James White, voor sommigen beter bekend als Signal Noise, maakte voor de 6 inch Classified Series Profit Director Destro de boxart. Deze lieten we in dit uitgebreide overzicht reeds zien. Ik volg hem op Twitter en eerder deze maand Tweete hij de schets van zijn ontwerp. Deze stond al in het overzicht, maar dit keer was het een losse foto, die we hieronder hebben gedeeld.

Gewoon omdat het zo'n tof ontwerp is, delen we hieronder nogmaals de concepten die hij naar Hasbro stuurde, zoals we in dit Behance artikel konden lezen, net zoals een andere pentekening van de "Pimp Daddy". 👌🏽❤

Als je aan James White denkt, dan denk je aan retro neon kleuren, althans dat heb ik. Maar vandaag plaatste hij vier illustraties van Street Fighter en gezien deze vechtersbazen in mijn jeugd onderdeel uitmaakte van het G.I. Joe universum, kan ik bij hun beeld niet anders denken dan: Yo Joe!!! 😎 M. Bison is ook van de partij! De stijl is heel anders, maar toch herkenbaar als Signal Noise! Erg tof en dit deel ik dan ook graag met jullie.

Eerder liet hij in dezelfde stijl ook al illustraties zien van He-man and the Masters of the Universe en Prince Adam, andere jaren '80 helden van me, dus ook deze vind je hieronder terug. En wat denk je van de Turtles?!

Deze "nieuwe" stijl vind ik echt super en ik kan dan ook alleen maar hopen dat hij onze G.I. Joe helden van weleer eenzelfde behandeling geeft en we deze binnenkort kunnen aanschouwen op zijn Twitter feed! 🙏🏼❤

Tot die tijd is het genieten van onderstaand visueel schoons en zeg ik nogmaals...

Yo Joe!!! 👊🏽

 

Street Fighter & M. Bison! 💪🏽

 

Turtles 🐢🔥🐢🔥🐢🔥🐢🔥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.