Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joburg 175 podcast - Storm Shadow en eBay

Tijdens de G.I. Joburg podcast #175 bespreken de heren onder andere tot in detail de nieuwe 6 inch figuren van de G.I. Joe Classified series. En als ik zeg tot in detail, dan meen ik ook tot in detail. Ik bedoel, wie bespreekt er nu of het zwaard van Storm Shadow links of rechts dient te zitten? Precies, de heren in deze podcast!

Lees meer »

A love story - G.I. Joe fotografie maand

Wie zowel de cartoon als de comics van G.I. Joe heeft gevolgd weet dat er 2 verschillende romantische verhaallijnen omtrent Scarlett zijn. In de ene versie (cartoon) gaat de romance tussen haar en Duke, terwijl in de andere (comics) Snake Eyes de gelukkige is. De meningen hieromtrent zijn verdeeld, zoals met zo veel...

Lees meer »

1, 2, 3, perfect shot! - G.I. Joe fotografie maand

Tijdens de G.I. Joe fotografie maand gaat het uiteindelijk om de foto's. Daar kun je lang en breed over blijven praten, maar soms is het ook gewoon even lekker om je te vergapen aan de resultaten van deze fotografie. En iedere foto is anders, iedere fotograaf is anders en iedereen die het bekijkt ziet het weer anders. Maar over de volgende 3 foto's ben ik het unaniem eens met mezelf. 😉 Dit zijn gewoon toppers! 👌🏽

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!