GI Diego Pix - G.I. Joe fotografie op hoog niveau!

Gepubliceerd op 20 april 2021 om 07:00

Soms wordt je weggeblazen door schoonheid. Soms is dat een vrouw of een auto, een andere keer gaat het om kunst. En de fotokunst van GI Diego Pix deed precies dat toen ik het zag!!! 

Deze fan-tas-ti-sche foto, bovenaan dit artikel, zag ik bij Erick van Surveillance Port met daarbij een referentie naar GI Diego Pix. Maar dat ging niet om een Twitter account, maar Instagram, waar ik dus graag even wilde gaan kijken. En het was een goede keuze kan ik je zeggen. Het staat boordevol met geweldige prenten met een militair tintje, waaronder een flink aantal met de door ons zo geliefde Joes! 

Mooie setting, geweldige hoek van fotografie, spectaculaire effecten en magnifiek filtergebruik. Dit is echt topniveau! 👌🏽❤

Ik zou het liefst al zijn foto's integraal overnemen, maar daarvoor kun je beter zelf een kijkje gaan nemen op zijn Instagram account. Wat ik wel heb gedaan is mijn 20 favoriete foto's van het afgelopen jaar geselecteerd en die deel ik graag met jullie, hopende dat jullie zijn andere werk ook gaan bekijken en hem net als ik gaan volgen. 😎

Nu ik het over zijn andere werk heb... Hij heeft ook een account voor zijn Star Wars foto's, ook zeker de moeite waard om te checken en te volgen. Nu is dit een website die zich richt op G.I. Joe, maar ik kon het niet laten een legendarische scène uit mijn favoriete film allertijden, Rogue One, toch met jullie te delen. Last but not least zou ik hierbij willen vermelden. 

Veel genot gewenst met de kunstwerken van GI Diego Pix, die zal hier vast en zeker nog vaker de revue passeren! ❤🙏🏼

Yo Joe!!! 👊🏽

 

En de laatste foto van zijn Star Wars account, een scène uit Rogue One: A Star Wars Story. 👌🏽❤

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.