Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Flint toy review - Shark News

Shark News bekijkt en bespreek een aantal verschillende versies van Flint, het eerste G.I.Joe figuur wat ik ooit kreeg. Hij begint dan ook met deze eerste versie en springt door de verschillende versies heen om af te sluiten met de meest recente. Een leuk overzicht van een figuur welke een speciaal plekje in mijn hart heeft. 

Lees meer »

G.I. Joburg 175 podcast - Storm Shadow en eBay

Tijdens de G.I. Joburg podcast #175 bespreken de heren onder andere tot in detail de nieuwe 6 inch figuren van de G.I. Joe Classified series. En als ik zeg tot in detail, dan meen ik ook tot in detail. Ik bedoel, wie bespreekt er nu of het zwaard van Storm Shadow links of rechts dient te zitten? Precies, de heren in deze podcast!

Lees meer »