Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Netho Diaz - 3x schets & resultaat - Silent Option #2 (Comic)

Netho Diaz staat voor mij hoog bovenaan in mijn lijst van favoriete comicbook artiesten. Hij is jong maar heeft skills die vele veteranen overtreffen! Vandaag plaatste hij op Twitter 3 schetsen van de comic Silent Option issue #2 uit 2018. Mocht je deze comic nog niet gelezen hebben, dan is het de moeite waard om deze aan te schaffen, want naast het toffe verhaal van Larry Hama zijn ook de tekeningen van de hand van Netho Diaz het geld dubbel en dwars waard. Dus zonder verder oponthoud, de schetsen met daar steeds onder de resultaten in de uiteindelijke comic, met als extra de twee afbeeldingen naast elkaar.

Lees meer »

G.I. Joe comics in April 2021

In april komen er 5 G.I. Joe titels van IDW Publishing uit in comicland. En naast G.I. Joe komt er nog veel meer uit dat het checken meer dan waard is, van Star Wars tot Star Trek en Transformers tot TMNT, hieronder vind je de volledige lijst.

Lees meer »

Gavin Spence & G.I. Joe

Soms maak je een typefout en vind je de leukste dingen! Zo zocht ik per ongeluk op "Sepentor" en kwam op onderstaande afbeelding uit. Toen ik verder keek op de Twitter account van de maker, Gavin Spence, vond ik bovenstaande fictieve comic cover met Golobulus! Erg tof!!!

Lees meer »

G.I. Joe vintage concept art: Wauw, gewoon WAUW!

Had ik het gister nog over de goudmijn aan informatie die Twitter heet, vandaag wordt het platina! Gigantische props naar PW4/PG-Toys (PageWagner4) die afgelopen maanden G.I. Joe vintage concept art aan het plaatsen is van zowel gerealiseerde als nooit gerealiseerde voertuigen en figuren. Ik kan niet anders zeggen dan WAUW!!! ❤🙏🏼

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?