Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Mate Mylar - G.I. Joe Yearbook 2020

Als je zoals ik even uit de running was, dan mis je vanzelfsprekend van alles. Maar het is nooit te laat om zaken weer in te halen. Dus was ik wat aan het rondstruinen op Twitter en vond wederom een pareltje van Mate Mylar!

Lees meer »

Snake Eyes - G.I. Joe Origins 6 inch Classified Series figuren!

Gisteravond was het Hasbro Pulse Fan Fest Event waarop vijf 6 inch Classified Series figuren bekend werden gemaakt die horen bij de film Snake Eyes - G.I. Joe Origins, welke 23 juli in de bioscoop zal verschijnen. Hieronder vind je alle foto's die gepubliceerd zijn, met linkjes waarvan je ze zou kunnen bestellen, als je niet in Nederland zou wonen...

Lees meer »

G.I. Joe Art - Edbot5000

Edbot500 tekent veel vrouwen op een geheel eigen enndoor mij gewaardeerde manier, zo merkte ik vandaag. Want dit werk had ik nog niet eerder gezien. Maar vandaag werd ik positief verrast door Zarana, in zowel zwart wit als kleur. Er wordt aan gedacht om hier prints van te maken. Ze ziet er wel erg tof uit hoor! 😎❤

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?