Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Hasbro Pulse Fan First Friday

Gisteren had Hasbro Pulse weer een Fan First Friday met daarin de nieuwste aankondiging van het komende speelgoed. Hierin de lang verwachte inch retrolijn van Walmart, met figuren en een paar fantastische voertuigen, en een prachtige aanvulling op de Classified series. 

Lees meer »

Tutorials om dioramas te maken - Deel 2 - G.I. Joe Fotografie maand

In deel 1 vol diorama tutorials toonde ik 10 video's die je konden helpen bij het maken van dioramas voor het fotograferen van speelgoed. Vandaag in deel 2 nog een berg video's. Wellicht is de schaal niet hetzelfde, maar de principes wel. Dus met een beetje denkwerk, geduld en creativiteit kan dit een prima aanleiding zijn om de komende wintermaanden mee te vullen.

Lees meer »

Tutorials om dioramas te maken - Deel 1 - G.I. Joe Fotografie maand

Je kunt jouw G.I. Joe figuren en voertuigen prima op de gevoelige plaat vastleggen door ze op een tafel voor een witte muur te plaatsen en de foto te schieten. Wanneer je het allemaal iets meer uitstraling wilt geven kun je het plastic speelgoed ook mee naar buiten nemen de natuur in. Niets is zo mooi als een soldaat in zijn natuurlijke habitat te fotograferen. 

Lees meer »