Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


SEO Toy Review opent een envelop van HCC788

Kevin van SEO Toy Review heeft een envelop van HCC788, Hooded Cobra Commander, ontvangen en deelt het openen hiervan met zijn publiek. Hij ontving een toffe HCC788 pin, een geheim code boekje van de leider en een schets van Beachhead! Erg tof!!! 😎👍🏼❤

Lees meer »

Just Another G.I. Joe Show pt. 71

De meningen zijn verdeeld over de nieuwe retro lijn van G.I. Joe. Dit werd al duidelijk in de video's die we hier presenteerde, maar in Just Another G.I. Joe Show wordt het contrast wel heel duidelijk, van afkeuring tot het omarmen. Daarnaast bespreken ze ook de derde Cobra Commander van de 6 inch Classified series, en daar lijkt iedereen enthousiast over.

Lees meer »