Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Al 3 dagen Cobra Convergence V!!!

Sinds 1 augustus is Cobra Convergence V van start gegaan. In deze 5e editie zal iedere dag een andere content creator een item over de blauwe terroristenorganisatie online plaatsen. Dit is allemaal te volgen via de website van Hooded Cobra Commander, HCC788,  en zoals we laatst al hebben medegedeeld kun je hier zelf ook onderdeel van uitmaken! 

Lees meer »

G.I. Joe figure cases review

Het YouTube kanaal Time Travel is Possible was nog niet bekend voor mij maar hij heeft een hele leuke en vooral bijzondere review gedaan over G.I. Joe figure cases, de dozen om je favoriete Joes en Cobras in te bewaren. 👌🏽😎

Lees meer »

Tutorials om dioramas te maken - Deel 4 - G.I. Joe Fotografie maand

Het YouTube kanaal van Mokso kende ik vooral van zijn indrukwekkende video's vol met lucifers. Als je daar nog geen weet van hebt moet je zijn kanaal echt gaan checken! Maar zijn volgende 2 video's sluiten prima aan bij de video's over het maken van dioramas voor het fotograferen van speelgoed zoals G.I. Joe. Vandaar hieronder een video waarin hij een tornado maakt en een andere waarin hij een Atoombom explosie op een stad los laat. Wat ik vooral mooi vind aan de video's is de wijze waarop hij kippengaas en watten gebruikt, LED verlichting en een beetje verf... Het resultaat is verbluffend!

Lees meer »

G.I. Joe Arcade game - Konami 1992

Als kind heb ik heel wat games gespeeld. Van de Commodore 64 met cassette bandjes en de eerste NES (Nintendo Entertainment System) tot een Commodore Amiga met floppy's en de Sega 16-bit. Toen later de PlayStation op de markt kwam heb ik mezelf ook daarmee talloze uren vermaakt. Maar dit was allemaal thuis op mijn eigen scherm. Maar iets wat buiten de deur grote indruk op me maakte waren de arcade kasten die we bijvoorbeeld op de voetbalclub hadden. Zowel Pacman als Donky Kong hebben me heel wat zakgeld gekost. Maar wat ik nooit heb geweten is dat er ook zo'n arcade kast met een G.I. Joe game bestond!

Lees meer »

6 inch Cobra Commander - Toy Review van J Hernandez

Het YouTube kanaal van J Hernandez, dus dit was de eerste video en toy review die ik van hem heb gezien. Maar hij doet het erg tof. De wijze waarop hij alles bespreekt en in poses zet om te fotograferen, de muziek, de andere speelgoedlijnen die hij combineert, zijn grappen, erg vermakelijk allemaal. Hopelijk gaat hij mee G.I. Joe reviews doen!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!