Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Mooi rood is niet lelijk! - Snake Eyes Deadgame #2 Preview

Rob Liefeld, de artiest achter Snake Eyes Deadgame, heeft een tekening gedeeld van een rode Snake Eyes! Dit is opmerkelijk, want als Snake Eyes iets is, dan is dat zwart! Maar dit gebeurde eerder in de comic G.I. Joe - Sierra Muerte en Liefeld leek het dan ook logisch om dit voorbeeld te volgen voor Snake Eyes Deadgame issue #2.

Lees meer »

Attica Gazette bespreekt de 1984 Rip Cord

Attica Gazette bespreekt in zijn artikel Rip Cord uit 1984. Maar dit figuur zelf had ik als kind niet, en toen ik het ooit in handen kreeg was ik er erg over te spreken, en nu eigenljjk nog steeds! Het is leuk te lezen wat zijn beleving van dit figuur is en hoe hij een moment van zijn G.I. Joe beleving spiegelt aan de huidige gekte omtrent de verkoop van de 6 inch Classified series. Zoals we van hem gewend zijn is het artikel aangekleed met prachtige foto's van zijn hand.

Lees meer »

Snake Eyes pareltje van Mate Mylar!

In het magazine op deze website gebeurt sinds het einde van de vakantie weer ontzettend veel. Maar dat is slechts wat je voor de schermen kunt zien. Achter de schermen gebeurt nog veel meer. Er worden een paar grafische artikelen gemaakt, er wordt aan 2 hele speciale interviews gewerkt en er wordt van alles gedaan om de interviews voor de G.I. Joe fotografie maand op orde te krijgen. Foto's sorteren, teksten vertalen, artikelen opstellen, het zijn de bezigheden die ons van de straat houden. Binnenkort valt er dus enorm veel unieke content in ons magazine te lezen en te bekijken!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!