Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


StreetFighter x G.I.Joe #2 pencil art - Emilio Laiso

Al surfend op het web kwam ik 3 oude pagina's aan pencil art tegen van StreetFighter x G.I.Joe issue #2 van Emilio Laiso. Altijd leuk om te vinden voor mij als fervent comic liefhebber, en dat deel ik dan graag met jullie. Bovenaan is pagina 17. Hieronder pagina 7 en pagina 8. Daaronder nog een pin up van Chun Li.

Lees meer »

The Last Dance - Photo-Viper

De G.I. Joe fotografiemaand is officieel natuurlijk al lang afgelopen, maar zoals eerder gezegd gaat dit project veel langer duren en uitgesmeerd worden over de komende maanden. Want er is zo gigantisch veel om met jullie te delen, daar is tijd voor nodig. Nu bracht de vakantie tijdelijk zelfs even gehele stilte van het magazine met zich mee, maar daar is sinds afgelopen week weer verandering in gekomen en valt er weer vol op G.I. Joe nieuws te consumeren. Om rustig aan ook de "fotografiemaand" weer op gang te brengen deel ik vandaag een video met jullie.

Lees meer »

Epic G.I. Joe Art - Eric Canete

Jeeminee, wat geweldig mooi! Op Twitter liep ik tegen deze tekening van Eric Cantene aan. Snake Eyes, Spirit en Lady Jaye. Over smaak valt niet te twisten zegt men altijd, maar in mijn boekje is dit geweldig, mooi, geweldig mooi, bruut, rauw en vooral epic!

Lees meer »

Operation Blackout Nieuws

Er is nieuws omtrent Operation Blackout, de nieuwe G.I. Joe game die op 13 oktober uitkomt. De game gaat niet alleen verschijnen voor de game consoles, maar ook voor de PC! 

Lees meer »

Komt G.I. Joe naar Nederland?!

Eerder vandaag was ik nog twijfelachtig of de 3,75 inch G.I. Joe Retro lijn naar Nederland zou komen... Maar ik bleef hoop houden. En na het zien van de achterkant van de verpakkingen van de 3,75 inch Retro lijn heb ik nog weer iets meer hoop erbij gekregen. Eigenlijk best wel veel hoop erbij gekregen... En ik werd nóg enthousiaster toen ik de achterkant van de 6 inch Classified series goed bekeek! 😎

Lees meer »