G.I. Joe - Operation Blackout Art - Animatie Sci-Fi - Javier Altman

Gepubliceerd op 7 januari 2022 om 06:30

Javier Altman werkte ook aan de game G.I. Joe - Operation Blackout (als en deelde op zijn Artstation pagina 2 korte animaties van Sci-Fi met zijn drone. Daarom mag deze concept art zeker niet ontbreken deze maand, nu we extra aandacht geven aan alle kunst welke deze game ons heeft gebracht. 🙏🏼

Hoe kort de video's ook duren, ik vind ze erg tof om te zien en kan er dan ook in een loop naar blijven turen, vanuit beide perspectieven... 🔥🔥🔥😎👌🏽

Dit zei Altman er zelf over:

"Sci Fi - Ultimate Power Flash (G.I. JOE: Operation Blackout)

Animation for SciFi's ultimate power skill, where he summons his Drone to fight alongside him. Featured in the "G.I. JOE: Operation Blackout" game (PS4, X1, Switch, PC)."

Via zijn Artstation kun je de video's bekijken, maar voor de zekerheid heb ik ze ook maar op onze server gezet. Deze vind je hieronder, in dit artikel. Dan staat het in ieder geval voor eeuwig in het archief. Mocht je liever Twitter bezoeken, dan is één van die twee animaties ook daar te zien. 

Omdat ik het zo tof vind, heb ik onder de video's ook nog een paar screenshots van de animaties toegevoegd. 🥳

Houdt het met dit bericht op of hebben we nog meer Operation Blackout Art in petto? Jazeker, morgen gaat de tsunami aan schoons gewoon weer verder.

Yo Joe! 👊🏽

Animaties

Screenshots

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.