Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Nieuwe wave 6 inch Classified series bekend?

Het Australische bedrijf Action Figure Industries biedt sinds een paar uur 5 nieuwe figuren van de G.I. Joe 6 inch Classified series aan. Zou dit de nieuwe wave zijn? Dat zou zo maar eens kunnen. Ze zouden vanaf februari 2020 beschikbaar zijn en het gaat om de volgende figuren:

Lees meer »

Bill Merklein - G.I. Joe sculpter en levende legende: Interviews & meer...

De kunstenaar Bill Merklein boetseerde in de vroege jaren van het 3,75 inch G.I. Joe speelgoed ruim 70 figuren. Daarmee kunnen we gerust stellen dat hij een levende legende is. Tunnel Rat is van zijn hand en sinds mijn jonge jaren al een favoriet figuur van mij. Gezien zijn naam net als die van mijn zoon Lee is... Jullie snappen vast het speciale gevoel wat dat in mij opwekt. 😎

Lees meer »

Mooi rood is niet lelijk! - Snake Eyes Deadgame #2 Preview

Rob Liefeld, de artiest achter Snake Eyes Deadgame, heeft een tekening gedeeld van een rode Snake Eyes! Dit is opmerkelijk, want als Snake Eyes iets is, dan is dat zwart! Maar dit gebeurde eerder in de comic G.I. Joe - Sierra Muerte en Liefeld leek het dan ook logisch om dit voorbeeld te volgen voor Snake Eyes Deadgame issue #2.

Lees meer »

Attica Gazette bespreekt de 1984 Rip Cord

Attica Gazette bespreekt in zijn artikel Rip Cord uit 1984. Maar dit figuur zelf had ik als kind niet, en toen ik het ooit in handen kreeg was ik er erg over te spreken, en nu eigenljjk nog steeds! Het is leuk te lezen wat zijn beleving van dit figuur is en hoe hij een moment van zijn G.I. Joe beleving spiegelt aan de huidige gekte omtrent de verkoop van de 6 inch Classified series. Zoals we van hem gewend zijn is het artikel aangekleed met prachtige foto's van zijn hand.

Lees meer »