G.I. Joe - Operation Blackout Art - Deel 15/17

Gepubliceerd op 25 januari 2022 om 06:41

G.I. Joe - Operation Blackout is een third-person shooter video game gebaseerd op Hasbro's G.I. Joe speelgoedlijn, gereleased voor Nintendo Switch, PlayStation 4, en Xbox One op 13 oktober 2020, en voor Microsoft Windows op 14 december 2020. De game is ontwikkeld door IguanaBee en Fair Play Labs en gepubliceerd door GameMill Entertainment in Noord America en Maximum Games in Europa.

Dit artikel is bedoeld als archief. Archief van G.I. Joe kunst die zonder deze reeks artikelen vergeten zou kunnen worden. 

De illustraties in de game G.I. Joe - Operation Blackout zijn stuk voor stuk tof en de moeite waard om de aandacht op te vestigen. Dit kun je doen zoals Viper Island, door de video van alle cut-scenes aan elkaar te plakken en een film te creëren. Echt top, want zo zie je de animatie bewegen zoals deze bedoeld is. Maar wij vestigen graag de aandacht op iedere individuele illustratie uit die video. 🔥🔥🔥

Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van andere video's die ik op YouTube vond. Een reeks van 17 delen met daarin steeds één level/missie welke doorlopen wordt. Bij iedere video of missie hoort een intro, en soms ook een outro, met animaties of bewegende illustraties. Per deel heb ik de intro en outro apart als video aan deze website toegevoegd. Daarnaast heb ik van de bewegende animaties beelden gegrepen die de illustratie goed weergeven.

Dit is deel 15.

In januari 2022, de Operation Blackout maand op GIJoe.nl, zullen alle delen worden gedeeld met jullie. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik heb gedaan tijdens het maken van deze reeks. Wat een prachtige illustraties! 🔥😎

Dit is het overzicht van alle losse delen:

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Deel 8

Deel 9

Deel 10

Deel 11

Deel 12

Deel 13

Deel 14

Deel 15

Deel 16

Deel 17

En na deze reeks, gaan we vrolijk verder met de maand vol met de kunst die Operation Blackout ons heeft gegeven. 😎👌🏽

 

Yo Joe! 👊🏽

Video's

Animatie intro

Illustraties intro

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.