Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Cobra World - Half the Battle DIC cartoon review

Timmer van HalfTheBattle bekijkt de DIC cartoon Cobra World. Op zijn geheel eigen sarcastische wijze levert hij terechte kritiek op een tekenfilm die vele planken mis slaat. Helaas kon ik de aflevering zelf niet vinden online, dus kunnen we zijn pijn niet delen. Maar dat geeft des te meer reden om zijn review gewoon te bekijken, dáár zul je geen spijt van krijgen. 😉

Lees meer »

Kunst te koop! G.I. Joe Art van George Vega

Sinds een kleine 2 maanden zit ik op Twitter om zoveel mogelijk G.I. Joe gerelateerde content te vinden wat ik kan gebruiken voor dit magazine. Zo volg ik verzamelaars, bedrijven en kunstenaars van divers pluimage. Of het nu fotografie, comics of illustraties betreft, ik ben van al die kunstvormen een groot liefhebber! 

Lees meer »