Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 23 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe A Real American Hero #278 Covers, Preview & Artwork

Voorlopig is er nog niet zo veel bekend over de comic G.I. Joe A Real American Hero #278, het derde deel van de Untold Stories, een verhaal zoals altijd geschreven door Larry Hama. Maar er zijn wel wat beelden verschenen via de Twitter account van John Royle en bij Tom Waltz Cover B door Jamie Sullivan. En nog een variant van Danny Schoening.

Lees meer »

Liefdestragedie van Scarlett en Snake Eyes - Marco Dalfonso

In de Cobra Island Facebook groep werd vandaag een afbeelding uit de oude doos gedeeld waar ik erg om moest lachen. Het is gewoon een geweldig mooie tekening, maar als je het geluid van Homer erbij bedenkt dan kan ik niet anders dan hardop lachen. Alhoewel het lachen je vergaat waneer je bedenkt dat dit is wat door het hoofd van Snake Eyes gaat terwijl hij een legieon aan vipers afslacht... 😱😂🔥❤

Lees meer »

4 inch Retro wave 2 foto's gelekt!

Met grote dank aan The Full Force podcast kunnen we de foto's van de gelekte wave 2 figuren uit de 4 inch Retro lijn bewonderen. Scarlett, Destro en Roadblock. En die laatste... Met zijn hoofd welke gelijkend is aan die van de 6 inch Classified series... Love m! ❤🔥❤

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit andere landen.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief en doe mee aan prijsvragen.Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wil stellen? Gebruik dan dit formulier!