Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Liefdestragedie van Scarlett en Snake Eyes - Marco Dalfonso

In de Cobra Island Facebook groep werd vandaag een afbeelding uit de oude doos gedeeld waar ik erg om moest lachen. Het is gewoon een geweldig mooie tekening, maar als je het geluid van Homer erbij bedenkt dan kan ik niet anders dan hardop lachen. Alhoewel het lachen je vergaat waneer je bedenkt dat dit is wat door het hoofd van Snake Eyes gaat terwijl hij een legieon aan vipers afslacht... 😱😂🔥❤

Lees meer »

4 inch Retro wave 2 foto's gelekt!

Met grote dank aan The Full Force podcast kunnen we de foto's van de gelekte wave 2 figuren uit de 4 inch Retro lijn bewonderen. Scarlett, Destro en Roadblock. En die laatste... Met zijn hoofd welke gelijkend is aan die van de 6 inch Classified series... Love m! ❤🔥❤

Lees meer »

GIJoe.nl op Twitter!

Ik begrijp dat iedereen het nieuws in ons online magazine helemaal te gek vindt! 😎😉❤ Maar wanneer je er niet genoeg van kunt krijgen en nog meer nieuws op je beeldscherm wilt zien, dan moet je echt ons Twitter kanaal gaan volgen. Want zelfs als de tijd ontbreekt om in het magazine te publiceren kun je daar dagelijks een stortvloed van de allerbeste berichten van de dag vinden.

Lees meer »