Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


The Full Force Weekly - Episode 2

Als je niet achter wilt blijven wanneer het G.I. Joe nieuws betreft, dan mag je deze 2e episode van The Full Force Weekly niet missen! Ook na episode 1 zit deze aflevering weer tjokvol met het laatste nieuws. Echt een super initiatief!

Lees meer »

Red Ninja's & Battle Ax (1993) - HCC788 toy review

De maand oktober staat voor Hooded Cobra Commander 788, HCC788, in het thema van de Ninja's. Deze keer reviewt hij de Red Ninja's & Battle Ax uit 1993. Gezien ik zelf groot liefhebber ben van de Oosterse vechtsporten en derhalve graag kijk naar de plastic Ninja's die G.I. Joe heeft voortgebracht, kijk ik met smart uit naar iedere review die HCC788 deze maand zal maken. Leuk!

Lees meer »

Electric Eel (2004) - JoeMotion Videos Toy Review

De Electric Eel uit 2004 is een figuur welke ik nog niet kende, maar dit ziet er erg tof uit! Het is een figuur uit de G.I. Joe Venom Vs. Valor lijn en het komt in een 2-pack samen met Tunnel Rat, een van mijn favoriete figuren. Met een special feature, dat hij licht geeft, en zijn transparante lijf is het een figuur dat erg opvalt en ik ben ervan overtuigd dat mijn zoontje dit helemaal te gek zou vinden! Misschien dat ik ooit nog tegen deze 2-pack aan loop, dan voeg ik deze graag toe aan de collectie. 

Lees meer »