Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Toy guys talking met Mark Weber (Hasbro &WOJM)

Het is weekend, lekker relaxen, en wat is er dan beter dan wat pure G.I. Joe knowledge? Maar weinig, want knowing is half the battle! Vandaar dat we dit weekend starten met een Toy Guys Talking van Michael Mercy, in gesprek met Mark Weber, die een aantal jaren voor Hasbro werkte en ook wel bekend is van What's On Joe Mind podcast (WOJM). Dus bak koffie in de hand, benen omhoog en even anderhalf uur G.I. Joe luisterplezier consumeren. Enjoy! 👌🏽

Lees meer »

John Royle Commission Art

Als kunstenaar kan ik enorm genieten van de kunstwerken die de comicbook artiesten tegenwoordig maken, en John Royle staat ergens boven aan mijn lijstje van favorieten. Op zijn Instagram en Twitter account kun je geregeld nieuw werk zien, van comic covers tot commission art, de ene nog mooie dan de ander. En niet zelden is dit in het G.I. Joe thema. Vandaar nu een paar recente werken om het weekend lekker mee te beginnen.

Lees meer »