Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Over Kill V7 (2005) - HalfTheBattle toy review

Timmer, a.k.a. HalfTheBattle, reviewt ditmaal Over Kill, de zevende versie uit 2005. Dit bijzondere, nee héél bijzondere G.I. Joe figuur zou ik normaal gesproken overslaan voor mijn collectie... Maar na het zien van deze review zou ik hem toch graag ooit een keer toevoegen! 🔥🔥🔥

Lees meer »

Disorder of Battle - The Full Force Comic review

Tijdens Disorder of Battle bespreken Chris (The Full Force podcast) en Brian de oude comics uit Battle Action Force. Deze werden in het Verenigd koninkrijk uitgegeven en waren eigenlijk zwart wit en per verhaal verspreid over verschillende issues. Maar door middel van een initiatief van Blood for the Baron zijn deze door verschillende mensen ingekleurd en nu in kleur te bewonderen. 

Lees meer »

John Royle Comic Cover Art 2

Na het artikel gister met prachtige cover art van John Royle en eerder al een artikel met commission art van John Royle, vandaag deel 2 vol met nóg meer comic cover art! Hierboven een drieluik van covers #237, #238 en #239. Gewoon WAUW! 

Lees meer »

John Royle Comic Cover Art 1

Hadden we gister al een artikel met commission art van John Royle, vandaag een artikel met zijn comic cover art. Ik heb veel gevonden op zijn website, soms ook op Twitter zoals de twee covers van #277 en het is om je vingers bij af te likken! De afbeelding bovenaan het artikel is de #255 - Tri Gatefold cover. Man oh man, wat vind ik die vet zeg! 🔥❤🔥

Lees meer »