Ik ben Kei en ik heet je welkom op het al meer dan 23 jaar oude GIJoe.nl. Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen G.I. Joe en Cobra. Deze website is dan ook opgedragen aan deze helden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is helder: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat gaan we doen met een website vol afbeeldingen en informatie en een magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Fist Full of Joes #1 - #22 - My Side of the Laundryroom

Mijn naamgenoot Rob, van My Side of the Laundryroom, heeft een geweldig tof concept: "Fist Full of Joes". Iedere video doet hij één greep uit een van zijn kratten gevuld met Joes, individueel verpakt in kleine plastic zakjes. De gegrabbelde figuren bespreekt hij vervolgens in de video. Vooraf is dus volledig onbekend wat de inhoud van de video wordt, al is het natuurlijk gegarandeerd tot de nok toe gevuld met G.I. Joe!

Lees meer »

Mate Mylar - 15× G.I. Joe topfotografie!

Dat ik een groot liefhebber ben van Mate Mylar moge bekend zijn, getuige bijvoorbeeld dit, dit en dit artikel. Zijn nieuwste foto is met de geweldig vette A.W.E. Striker, met Crankcase, Gung-Ho, Spirit én Freedom. Alles is weer goed aan deze prent, de kleuren, het licht, de hoek, de actie, scherp/onscherp, heerlijk om naar te kijken. Ook de BTS (Behind The Screens) video is altijd tof.

Lees meer »

Custom Dukes of Hazard - Nutcat60

My World of Toys deelde op Twitter een geweldig toffe custom: Dukes of Hazard! Bo, Luke & General Lee in 3,75 inch o-ring stijl. Filecards en boxart, het zit er allemaal bij. Een mooi tweede leven voor je oude VAMP. Echt top!

Lees meer »

Heb jij tips, inbreng of afbeeldingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een vraag die je ons wilt stellen? Gebruik dan dit formulier!

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond G.I. Joe uitgebracht. In ons archief vind je nu ook andere landen.


De meest recente afbeeldingen


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de mailing en doe mee aan prijsvragen.


De meest recente updates

Een handige gids is online waarmee Belgisch-Nederlandse codenamen te vinden zijn via de originele Amerikaanse. Daarnaast is er een grote update van de 6 inch Classified Series en het jaar 1985 van Action Force.