Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


G.I. Joe Art - Dave Perillo

Dave Perillo ontwierp voor de New York Comic Con in 2012 twee geweldig mooie posters die werden uitgegeven door Acidfree Gallery. Strak en clean ontwerp met een vintage gevoel. Nou, dan zit je bij mij goed. Erg tof!

Lees meer »

Artwork & Files GIJoe.com

Als liefhebber van G.I. Joe kun je natuurlijk niet om www.gijoe.com heen. Deze staat boordevol met informatie over de karakters, de 6 inch Classified Series, de comics, de opkomende Snake Eyes: G.I. Joe Origins fim en de mobiele game G.I. Joe: War on Cobra. Dus als je up to date informatie wil hebben moet je daar zeker even gaan kijken.

Lees meer »

Techno-Viper Tuesday - General Liederkranz

General Liederkranz vertelde in januari dat zijn project voor 2021 was om iedere week een foto van de Techno-Vipers te posten onder de hashtag #techovipertuesday. Dat deed hij voorlopig iedere week en dat leverde de onderstaande prachtige plaatjes op!👌🏽❤

Lees meer »