Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Alex Sanchez (G.I. Joe 279) te gast bij Talking Joe

Talking Joe, een kwalitatief geweldig sterke podcast, had deze week Alex Sanchez op bezoek. Dit is het creatieve brein achter de comic G.I. Joe: A Real American Hero #279, welke is geschreven door de levende legende Larry Hama, en geeft een kijkje achter de schermen van zijn beleving van het creatieve proces achter het tekenen van een comic. Echt erg leuk om te checken!

Lees meer »

Meer op deze website...

Het magazine onder redactie van Rob Arts heeft ons al volop geïnspireerd. Blijf ook op de hoogte van het laatste nieuws uit het land van G.I. Joe.


In 1991 versterken in België en Nederland drie indrukwekkende Adders de rangen van Cobra. Welke is jouw favoriet?


In meer dan alleen de VS en onze landen werden strips rond GI Joe uitgebracht. Volg ons groeiende archief met ook jaargangen in woord en beeld uit landen als Australië en Brazilië.


Sergeant Driller zoekt jou als nieuwe rekruut voor de gratis Nederlandstalige GI Joe Fanclub. Aarzel geen moment en zet je schrap! Ontvang de gratis nieuwsbrief vanuit het Hoofdkwartier en doe mee aan prijsvragen.


Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier!