Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Interview The Vintage Toy Life - G.I. Joe fotografie maand

Tijdens de G.I. Joe fotografie maand delen we niet louter content die online reeds aanwezig was, maar hebben we ook zelf een flink aantal interviews gedaan met diverse artiesten, welke we graag met jullie delen. Eerder brachten we het interview met Attica Gazette en MyPlasticShots/TheDailyScoop1989, vandaag is het de beurt aan The Vintage Toy Life!

Lees meer »

G.I. Joe game voor op de NES (1991 Nintendo) - My Side of the Laundryroom

My Side of the Laundryroom speelt een G.I. Joe game uit 1991 voor de NES, Nintendo Entertainment System. Dit speelt op zijn gewone pc, met een zogenaamde emulator. Deze zijn gewoon online te downloaden en ook de rom (de game zelf) die in de emulator geladen moet worden is op het wereldwijde web te vinden. Hij neemt je mee door de verschillende levels en neemt hier de tijd voor, waardoor je een prima beeld krijgt van de game. Ik wordt er wel enthousiast van en weet nu al wat ik na het eten met mijn zoontje ga doen! 😉

Lees meer »

Run for cover! - Komende G.I. Joe comic covers

Dat ik liefhebber ben van comics bleek volgens mij al uit de artikelen John Royle art voor de comic G.I. Joe R.A.H. en Hot Sauce, cameo figuur van Robert Atkins. En het visuele geweld wordt er niet minder op. Netho Diaz deelde vandaag een Cover die hij heeft getekend en is ingekleurd door Tom B Long. Wederom om je vingers bij af te likken!

Lees meer »

HCC788 - Een uur live

HCC788, Hooded Cobra Commander 788, ging een uur lang live in gesprek met fans en kijkers van zijn kanaal. Hier worden onder andere de 6 inch Classified series figuren besproken.

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?