Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Custom Dukes of Hazard - Nutcat60

My World of Toys deelde op Twitter een geweldig toffe custom: Dukes of Hazard! Bo, Luke & General Lee in 3,75 inch o-ring stijl. Filecards en boxart, het zit er allemaal bij. Een mooi tweede leven voor je oude VAMP. Echt top!

Lees meer »

G.I. Joe Art - Mike Heath

Ik kwam de G.I. Joe fan Art van Mike Heath tegen op ArtStation, zoals bovenstaande afbeelding met een verzameling figuren uit zijn collectie aan illustraties. Gewoonweg WAUW!

Lees meer »

G.I. Joe Art - Het "inkijkje" van Rusted Gear Art

Rusted Gear Art plaatste op Twitter een tweetal tekeningen met daarbij de mededeling dat hij open stond voor opdrachten met handgetekende G.I. Joe voertuigen, waarbij bepaalde delen weg zijn gesneden, zodat je een inkijkje aan de binnenkant krijgt. Dit is zogenaamde Cut Away Art. Echt enorm tof werk!

Lees meer »

Shakedown - Fan made addaption ARAH #34

Shakedown is een Fan made addaption van de klassieke G.I. Joe comic A Real American Hero #34. Het is gemaakt door BarkingFridge. Grote dank aan Talking Joe Podcast voor het onder de aandacht brengen op Twitter. Een heel tof project waar veel liefde in zit, dus dit deel ik graag met jullie. 🔥👌🏽

Lees meer »

Destro buste - Diamond Select Toys

Destro is voor velen een favoriet. Nu is er een pre-order beschikbaar van een erg mooie Destro buste, van Diamond Select Toys, welke in april 2022 uit zal komen. Het pareltje, Destro Legends in 3-Dimensions Bust, staat te koop voor 175,- U.S. Dollar. Via The Big Bad Toystore is het zelfs voor $159.99 te pre-orderen, maar daar kun je er slecht 1 per order bestellen.

Lees meer »