Ik ben Kei en ik verwelkom je op het nieuwe hoofdkwartier van het twintig jaar oude GIJoe.nl, vanaf nu beter bekend als de Internationale Helden! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is dan ook opgedragen aan deze onsterfelijke actiehelden en aan alle mensen die ze nog met veel passie verzamelen.

Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden. Dat doen we met een rijkelijk gevuld archief met speelgoedartikelen, multimedia, afleveringengidsen, een handig FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor mooie customs van fans uit de Lage Landen.

Ook wordt op regelmatige basis een magazine bijgehouden door Rob Arts, met het laatste nieuws van het G.I. Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar, en we besteden meer aandacht aan Action Force. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Stonegate Creations voor gereproduceerde G.I. Joe onderdelen!

Via de vierde video van Toy Polloi, waarin Dave de W.H.A.L.E. Hovercraft repareert, werden we gewezen op de website van Stonegate Creations, waar verschillende losse onderdelen van G.I. Joe voertuigen zijn gereproduceerd en te koop worden aangeboden. Zo zijn er naast de W.H.A.L.E. ook onderdelen te koop voor de Hammer, Mauler, Dragonfly, Vamp en USS Flagg te koop. Niet goedkoop, maar kwalitatief sterk, en het voorkomt dat je jaren lang op zoek bent op marktplaats naar de onderdelen, zonder ze ooit te vinden of voor een nog hoger bedrag.... 

Lees meer »

Toy Polloi - Restauratie van de G.I. Joe Killer W.H.A.L.E. Hovercraft deel 4

Na de eerste 3 delen nu deel 4 van het repareren van de W.H.A.L.E. Hovercraft door Dave van Toy Polloi. We zien dit maal hoe 3D printen een handige aanvulling op missende onderdelen kan zijn, hoe het samensmelten van 3 Cutter actiefiguren tot 1 werkt, en de reparatie van de rotorbladen van de achterkant. Ondanks dat hij gereproduceerd onderdelen heeft, van Stonegate Creations, laat hij toch zien hoe de reparatie werkt. En niet onbelangrijk, de reproductie van stickers!

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen

Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

Spaarde jij vroeger eerst ook de G.I. Joe actiefiguren zoals ze verschenen op kaarten van Action Force?