Ik ben Kei en ik heet je welkom op het hoofdkwartier van het meer dan 22 jaar oude GI Joe.nl! Ook in de Lage Landen groeiden duizenden kinderen op in de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat gaan we doen met een bruisende website vol met fotomateriaal en informatie en een uitgebreid magazine onder redactie van Rob Arts. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus maar schrap.

Yo Joe!


Classified Alley Viper - Review D Amazing

Mocht je D Amazing nog niet volgen, dan wil ik je dat wel aanraden. Dat kan op YouTube voor zijn video's en op Twitter voor zijn foto's. Beide zijn top en zijn review van de Classified Alley Viper is daar een treffend voorbeeld van. 

Lees meer »

G.I. Joe Art - The Beauty of November - Attica Gazette

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat Attica Gazette een van zijn meesterlijke kunstwerken met de wereld deelt. Met zijn sterke contrast tussen scherp en onscherp, weet hij perfect de focus te leggen op één specifiek figuur in het beeld. Ieder foto vertelt een verhaal op zich. Warme, karakteristieke en oogstrelend mooie G.I. Joefotografie. 💡👌🏽

Lees meer »

G.I. Joe Art - Jon Thurmond #Joevember 2021

Jon Thurmond verzamelt graag G.I. Joe kunstwerken. In de maand november deelt hij jaarlijks, iedere dag 1 van die werken op zijn Twitter account. Dit doet hij met gebruik van de hashtag #Joevember, zoals veel anderen op Twitter hetzelfde doen. Een geweldig initiatief met verrassende resultaten. 

Lees meer »