Ik ben Kei en ik verwelkom je op het hoofdkwartier van het meer dan twintig jaar oude GIJoe.nl! Ook in de Lage Landen groeide een generatie op met de strijd tussen de Joes en Cobra's. Deze website is opgedragen aan deze actiehelden en aan alle mensen die ze verzamelen. Onze missie is duidelijk: de vijand verslaan én de legende van de Internationale Helden levend houden.

Dat doen we met een groot archief, afleveringengidsen, een FAQ, stripspromotiemateriaal en ruimte voor customs van fans uit de Lage Landen. Lees ook het magazine, onder redactie van Rob Arts, met het laatste nieuws van Joe front. Het forum brengt verzamelaars uit onze landen bij elkaar. Ik reken op je! Sergeant Driller verwacht je voor de eerste training, zet je dus schrap.

Yo Joe!!!

Paul Allor bij WOJM podcast

Paul Allor is de schrijver van de comic G.I. Joe, gepubliceerd door IDW, waarvan deze week issue #7 is uitgekomen, A Soldiers Heart. Dit bespraken we vandaag al eerder in een artikel.

Lees meer »

Customized Cobra Flagg!!!

Op de Facebook pagina van Yourtoyconnection werd recent een customized Cobra Flagg gepost die ze in de vitrine van hun winkel hebben staan! Foto credits voor Ronn Gehring!

Lees meer »

Zomervakantie op GIJoe.nl

Gezien het zomervakantie is en de zon heerlijk hoog aan de strak blauwe hemel staat wordt er de komende 2 weken niet tot nauwelijks nieuws gepost in het magazine. Geniet ervan allemaal, dan doen wij dat ook. Proost, tot snel en...

Lees meer »

"Stripboek" van plastic door Mike Kenny - G.I. Joe fotografie maand

Wat is creativiteit toch een heerlijke uitvinding van de mensheid. Het resultaat van creativiteit wordt in sommige gevallen ook wel kunst genoemd. En de G.I. Joe fotografie valt daar mijns inziens zeker onder. Een aparte categorie die daaronder valt is het maken van stripverhalen met het plastic speelgoed en Mike Kenny, ook bekend op Twitter onder de naam @mkgijoestuff, is daar een Kei in!!!

Lees meer »

Snoeiharde kritiek op Snake Eyes Deadgame - Audible Interlude podcast

Ik was erg enthousiast over de nieuwe comic Snake Eyes Deadgame #1. In mijn artikel deed ik uitgebreid verslag van de grote hoeveelheid covers en deelde ik de afbeeldingen die mijn rondje internet had opgeleverd. Er waren zelfs ruim 50 tekeningen van Rob Liefeld te zien! Ik vond het geweldig, want ik hou gewoon ontzettend veel van mooie tekeningen...

Lees meer »

Top 7 worst Cobra Troops - Cobra Convergence V- Half the Battle

Na 3 dagen Cobra Convergence V is het op dag 4 de eer aan Timmer van Half The Battle om de blauwe terreur te vereren. Nou ja, vereren... Hij heeft een top 7 samengesteld van de meest slechte Cobra Troepen. En zo geliefd als onze Joes en Cobras ook zijn, ook dit verdient aandacht, want man oh man wat zitten er lelijke figuren tussen zeg... 

Lees meer »

Nieuw: TV-kanaal op GIJoe.nl

Op GIJoe.nl hebben we een nieuw onderdeel aangemaakt, het G.I. Joe TV-kanaal. Hierop zijn playlists te vinden met verschillende thema's. Hierdoor hoef je alleen maar een playlist aan te klikken en je hebt urenlang kijkplezier op je beeldbuis!! ❤

Lees meer »

Al 3 dagen Cobra Convergence V!!!

Sinds 1 augustus is Cobra Convergence V van start gegaan. In deze 5e editie zal iedere dag een andere content creator een item over de blauwe terroristenorganisatie online plaatsen. Dit is allemaal te volgen via de website van Hooded Cobra Commander, HCC788,  en zoals we laatst al hebben medegedeeld kun je hier zelf ook onderdeel van uitmaken! 

Lees meer »

G.I. Joe figure cases review

Het YouTube kanaal Time Travel is Possible was nog niet bekend voor mij maar hij heeft een hele leuke en vooral bijzondere review gedaan over G.I. Joe figure cases, de dozen om je favoriete Joes en Cobras in te bewaren. 👌🏽😎

Lees meer »

De tot nu toe uitgebrachte speelgoedartikelen uit de reeksen Walmart Retro Line en Classified Series zijn nu in woord en beeld gebracht.

In het Nederlandstalige striparchief vind je nu de scans van alle 19 uitgaven van Speciale Opdracht en de covers van de zes Omnibussen. Van steeds meer landen over de hele wereld worden de covers van de daar uitgegeven strips verzameld, zoals Australië, Argentinië en Brazilië.

Het Magazine is voortdurend in beweging, volg jij de leukste nieuwtjes al?

Heb jij tips, inbreng of wijzigingen die de site beter kunnen maken? Heb je nieuws, of staat er iets leuks te gebeuren op het gebied van G.I. Joe? Of heb je een andere vraag die je de webmaster wil stellen? Gebruik dan onderstaand formulier.

In 1987 vochten de Joes tegen de nieuwe vijand Cobra La in de lange animatiefilm van Sunbow. Wat vond jij van die film?